16.8.07

Event Event Event! Lets Party!

i'll be here. so sape brani, jom skali!

i'll be here too. ayuh geng ayuh! bulan lapan bulan merdeka. kalo tak pergi sebab mak abah tak kasi, boyfren or girlfren tak kasi. maknanya korang memang tak MERDEKA lagik! wahahah! pgi duduk kat taman negara. tak pun pindah pgi Kemboja ke. ahahaha..

And kat sini pun aku ade. Okay..jgn tak pegi eh. sila sila lah. but untuk malam esok, Rantai Akustik Nite kat annexe cm. pun marilah kita meriahkan lagik. masuk hanya rm15 sahje.

SHAKE YA BOM BOM!

p/s: tak saba beb sabtu ni...heheheheheh...humm kalau flyers tak clear, just click je kat flyers tu then blogspot akan bawak korang pgi ke image link yang lebih jelas dan mudah dibaca. see ya!


No comments :