2.8.07

Mokap Fakap

Mokap dah siap. Satu ni je saya nk kena buat banyak2 kali. tak match la. color lari la. Tebal la. Haih...saya tak sangka betul saya dpt job-job packaging ni. So ni la figuranya sang mokap yang first saya buat aritu. saya da la selekeh kalau bab bab mokap ni. dengan warna pudarnya. ukur salah. tmpal selekeh. haih...ni the ugliest mokap yang saya dah hasilkan. Danson cube cokelat. Nak shoot gamba coklat kat depan tu sahja masuk 3 kali. Belum lagi kira proses nak edit gamba cokelat tu kasik nampak cantekkkk..mengiurkan..setelah rasa tak best dengan sifat mokap ini, lalu,
Lahirlah rangkaian mokap yang baru. thanx, andrew, setelah banyak mokap aku kaw rejek, baru kaw terpikir nk anta print kat kedai kan? pandir kau ni.
Yang benda wana kuning beralun ngan logo Danson tu spatutnya goldstamping. tp ni kan pringkat mokap. so biakan la begitu. Di akhir cerita, dalam bulan September, coklat ni akan release di seluruh butik coklat yang terletak dia Airport-airport kat Malaysia ni. Luar airport, kat Genting ngan KLCC. So, kalau brani, beli la. Sedap beb coklat dia. Chef dia orang melayu.

Sentuh bab design la kan, ok, mebby cam biasa kan. nak wat canne beb, manager dia orang tua. tpaksa la ikut selera orang tua. hohoho..

p/s: lama-lama boyot aku weh!


1 comment :

Anonymous said...

terbaik ni! tak sia-sia ambik grafik dulu tau! hebat! congrats. syabas. apa lagik. superb.

haa. nak mintak kat kedai satu nanti.

fandi.