26.9.07

It's a CHOCOLATE again..

old design

This is my current project after the previous one semua dah proceed and berada di pasaran. So check it out kat chocolate boutique terpilih; kat KLCC ade, genting, airports, dan memana je la yang derang nk letak.

So now, perjuangan Ladynoe and Choclate Factory diteruskan lagi dengan redesign the chocolate’s can for Danson chocolate. Kat atas ni anda boleh lihat contoh design lama yang saya rasa penah anda lihat di mana-mana supermarket seluruh Negara.

Pak cik Thomas (the General Manager) ask me to create the new design for this products la kan. So here they are;

new design by ladynoe

So after this, welcome to dunia mock up, dunia ulang alik mengadap muka dia untuk work presentation, welcome to dunia stay opis sampai pkol 12 malam.

Errr…which one is better? The old, or the new one?

p/s:Once you choose to be a designer or create an artwork, u must choose to love all the critics



6 comments :

ktaob said...

the new one better. the colour is nice. the tone highlight the chocolate. i feel wanna eat the can itself.

musam said...

lawa noe lawa. :D

lidah said...

em . hebat. makin hebat buntut pun makin besar. kau ni terunggul

Meng said...

Congratz! It's worth staying up late at the office. I even feel tempted to lick the screen with your design on it. :) Good luck.

ejam said...

erm..nnt aku carik kt opis aku coklat2 ko neh
hehe tp klia byk gile la
rambang mata aku mcari nnt

Nuppy said...

quite nice design kau nih.. kemas and clean.. keep up the good work