21.10.07

Badan Masuk Angin

sangat tidak shat. Sari semalam selepas the whole family si dia dan saya selesai majlis merisik (ha'ah merisik beb. aku nk tunang dah taun depan), badan aku cam lemah. even kakak aku pnye nasik tomato mendapat review yang excellento, tp tetap tak menggamit anak tekak aku untuk sama sama menjamu selera.

Malam pun sama. Satu family cam seronok2 bikin barbeque udang, kerang dan ayam. Sos black paper ngan air buah yang dalam botol yang mcm botol wine tu. Boleh saya tak slera jugak. saya tido balik and tadi bangun pukul 1 petang. 2 petang mandi dan tercongok lagi di depan pc. lepas berbual dengan eka, igt nak makan. perut siyes lapa. tgok tgok kat dapo takde makanan! wagh! why mak?

"mak nk makan soto kat umah angah jap gik. so malas masak" dem..

Arini siyes lemau. nak menaip blog pendek pun terhegeh2. isk...tolong la...tolong la sehat balik badan aku ni...please...




No comments :