12.10.07

Burger King yang tak King Lansung


Jangan makan burger King ok? Its Big, un-delicious and just make u fatter and waste ur money.trust me. Ive been working at Burger King before this masa aku prektikel, as a part timer. and berbuka aritu, dengan niat and hope the taste wud be better.

tapi, siyes cam tahi. Mc Donald is 100 times better. Those who don't eat meat or any flesh, ok then. Kiss my ass. I'm talking about burger now. ahahahahah! Tgok, untill now, Burger KIng tak mampu nk buat TV ad. Pernah la sebelum ni buat sekali dua, itu pun just still photo yang macam bodoh ala ala iklan jamu murah. Sendayu Tinggi pnye iklan lagi tebabow! Why tak mampu, sbb sales cam haram. Why sales cam haram? Sebab rasa tak sedap. Why tak sedap? coz memang burger king tak boleh market kat Malaysia. Why? Sebab ingredients Burger king kat Malaysia tak sama cam kat US.
So, better, bungkus, pgi mampos ok?



"come..work with us...ignore shida..she just jealous dengan u...she admitted it once..I think she want to apologize...but dia malu.."

whut? fuck u.

P/s: burger king's sux..sux and sick! if u all nak makan burger yang besa ans SEDAP, go to Carl's Junior. memang tebabow!




No comments :