26.10.07

Download lagu tersebut

Hari ni sahaja dah 12 orang request lagu yang sedang berkumandang kat Myspace dan blog ni. Aku pun macam tak larat nak balas satu-satu dengan jawapan yang sama. nak nak mata dah gila berat. semalam tido pkol 4 pagi. arini plak kena tido dulu then 4 pagi bangun. sambung buat projek buku. esok deadline mock up. haih..

ok beralih kepada tujuan blog saya kali ini, adalah untuk menyediakan link di mana anda, anda dan anda yang ingin kan lagu di blog dan myspace saya ni, dapat memuat turun mp3 file format lagu tersebut.

Try la donlod. aku pun tak sure menjadi ke tak link aku ni. right klik link kat bawah ni pastu "save target" (bagi pengguna IE). atau bagi pengguna Mozilla, right klick kat link tu pas tu "Save Link as"
Kalau tak boleh tatau la.

DOWNLOAD lagu tersebut

p/s:ya ampun Jaluna..

----------------
Now playing: Zamfir - The Lonely Shepherd
via FoxyTunes


1 comment :

dedaun kuning said...

trimas jomblo!!