22.8.08

27 Ogos ini, sila renung langit malam.

Tanggal 27 Ogos 2008 ini, seluruh dunia akan menunggu untuk satu fenomena. Planet Marikh akan bercahaya pada malam hari mulai bulan Ogos. Planet tersebut akan dilihat sebesar bulan ketika dilihat oleh mata kasar. Puncaknya  pada tanggal 27 Ogos ketika planet ini berjarak 34,65 juta Mil dari bumi. Pastikan untuk melihat fenomena ini pada tanggal 27 Ogos 2008 jam 12.30 malam.


Bumi akan terlihat memiliki dua bulan. Fenomena ini hanya akan terjadi lagi pada tahun 2287. Kabarkan fenomena ini kepada kawan kawan kamu kamu dan kamu semua, ya. Kerana fenomena ini mungkin akan terjadi sekali seumur hidup kita sahaja.

Aku tak sure samada 12.30 malam selepas 26 haribulan. Atau 12.30 malam selepas 27 haribulan tu. Nasib nasib ah.

5 comments :

hajime said...

ah!
in dusta ni...
saye dah call NASA tuk konpemesyen...

J u l i a 。.゜✿ said...

uihhh.. yea ke ni ? thankyou thankyou..
nak kena set kat handphone ni. kalau tak mmg lupa !

orang-orang said...

ini adalah email hoax.anda mungkin tertipu.

Suka Bebel said...

bebetul ke ni? kang penat2 tgu tak nampakk kang.hehe

vee said...

hwaaa... 2-2 ari aku tunggu. Hujan punya pasal, apa pun aku tak nampak.r