26.9.08

Ejen pencarian jodoh


Nama: Moose
Umur: 27 Tahun
Asal: Kebun Teh, Johor Bahru
Pendidikan: Bekas Pelajar EC (penting tu) so english power toksah cakap la. (budak EC laen tayah la prasan weh!)
Bakat: Hidung yang sensetif
Hobi : muzik, facebook-ing, internert dan makan.
Kebolehan tambahan: Jurutafsir bahasa yang mampu menukar sebutan perkataan sesuka hati. Seperti beruk menjadi "BELUK". Menggantikan 'best' menjadi BAST. Corridor menjadi KORIDEY dan pelbagai lagi.
Kelemahan : Hampir tiada.

sila tinggalkan nombor telefon anda pada yang berminat.

p/s: trutttt...trutttt...

14 comments :

Sue Anna Joe said...

Ni serious ke main-main? And you know what, I ada draftkan satu entri, with the same tajuk. My friend, girl. Eeman namanya, chinese look. Cun. Dak English n Literature masa I kat UIA dulu.

Kalau serious, mahu perkenalkan. Her age is 26 like me.

Tijah Lawa said...

salam aidilfitri. maaf zahir & batin kalu ada salah silap selama kenal. 0-0 yer. raya jemput la datang ke rumah di sbn, n9.

lotsaluv,
kjah, carlos & cem

The Ninapop said...

eh eh..ni betul2 wujud ae...aku suka lelaki yg memiliki hidung sensitive..hahaha

Ladynoe said...

betul ni . Aku tak tipu. Drop la number phone ke, ym id ke.

qiddas said...

kepala hotak tuan hamba, cik noor!!!! but daamnn, i look good with a (mini) mullet. rock on!

Weed and Bandages said...

cerianya muka diaaaa!!! hahahaha..

~chacha~ said...

ehh ni mcm mata noe je.

Ladynoe said...

CHACHA: ape lak mata saya. Tu kan jantan tu.

Anonymous said...

haha..i meh la join idung besa FC

J u l i a 。.゜✿ said...

hehehe...
drop nambe tepon bebetul kang..
=P

farizzet said...

hello hensem

qiddas said...

sue anna joe: boleh!

Ladynoe said...

Qiddas= apsal kau buang comment kau sebelum ni? igt aku tak boleh nak baca?

Ok pembaca, ni komen dari hati yang ikhlas moose

ladies, ladies, please.. sila beratur. theres a lot of me to go around. bwahahaha. i joke. anyhoot, its sanchito98 on ym kalau nak berborak. sekian, terima kasih.

moose aka qiddas.

amir fififudin said...

macam saddiq je..