31.10.08

Macam rugi je bagi sesiapa yang masih belum layan.



Bring it on, Tropic Thunder.

Promotion macam kurang gempak di Malaysia. Sebab masa aku pergi tonton cerita ni, banyak lagi kerusi kosong. Ke dah ramai yang download di torrent sebelum keluar di Malaysia?

Aku sampai demam menggigil sehari selepas layan cerita ni.

Mungkin terkejut beruk selepas tau yang terjoget-joget tu ialah Tom Cruise?

7 comments :

Ladynoe said...

tes tis.
okay dah boleh komen.

Weed and Bandages said...

hehehe..

macam cerita u dont mess with the zohan, belum keluar ya ya saja nak tengok. last last.. beli dvd jugak..

cerita ni pun teruja nak tengok.. hai la.. nanti mesti beli dvd juga.. tadak masa nak p tengok wayang!

pjoe said...

plan nk tgk panggung
balik rumah semalam, dah ada depan tv
kawan aku cakap, "gambar clear!"

hampeh

sila cepat sihat

akubisikdisini said...

ye btol..sgt ..sgt..tak sangke..yang terkinja2 tu ..tom cruise ghupenyehh..
siyes..
n one more thing ..ms award ceremony tuh..de ramai artis len..oh..lance ade..jennifer love hewitt ade..ahhaha
this is a great..great..movie...enjoy it!

budak kampung said...

disebabkan bosan sabtu lepas
aku layan cite ni sorg2.

x best byk sgt potong

tutttttt...la

aku ada blog baru

-ex manusia ganjil ikan yu-

My Spirit Finger said...

ini malam jugak nak g tgk lah!

Siberkop said...

Ya, kurang best sbb dialog dan some of part yg ganas sikit(yg dia campak budak tu) kena potong.

Dah tulis utk 18PL kan, apa salah kasik lepas. Bukan ada kelucahan melampau pun.

Ish2, sedih sikit tapi still lawak.