1.11.08

Tak boleh tidur la....

Dingin pagi sunyi dan syahdu. Aku terjaga jam 4 pagi. Selepas melepaskan sakit hati.

Aku bet lah, tahun ini, hari ini, minggu ini aku rasa, tak pernah lagi aku rasa sakit macam aku sakit sekarang ni.

Sakit Hati, demam, complete set.

Dari hari pertama sakit aku tak boleh nak tidur. Aku sebenarnya dengki dengan orang yang boleh tidur untuk melupakan masalah. Aku jaki. Aku sakit hati.

Kalau aku nampak kawan aku yang boleh nyenyak tidur walau aku tau baru sahaja bertekak dengan kekasih, aku rasa nak curah garam dalam mulut dia. Betapa dengkinya aku.

Sebab aku tak boleh tidur.

Kalau ada masalah aku tak boleh tidur lansung. Dah nak dekat seminggu aku terjaga-terjaga. Bukak laptop main game lah. Bosan main game, layan movie.

Aku macam tak boleh nak suruh otak aku berhenti berfikir bila mana aku mahu tidur.

Haih..

Aku sedih ni. Serius.

Rasa macam nak cari partner one-night-stand ja.

4 comments :

The Spiral Eyes said...

Ladynoe,sakit penghapus dosa.. (tak pekan aku berpesan pesanan ni)

mrblind said...

one nite stand? gua sanggup...hahhaha..

♥ AT3N ♥ said...

kite same.aku sdg mencari ubat untuk tidur sebb otak aku x dpt berhenti berpk..
walaupon aku penyebok tp harap same2 kite usahakan untuk tido tido tido.haha

uetoAya said...

sama la kite..aku pun susah no nak tido...tido jap, jaga nya lama