28.11.08

Maaf, Awek kau hamil anak aku.

Kesian kau.

p/s: jangan menggelupur macam katak kena garam. OK?

20 comments :

bellidler said...

Dress baju ni time menepung tawar di umah org kawen bleh jadi apa...?

Marzuki said...

awekku bukan awekmu, haha.

dilarang berkongsi.

Tijah Lawa said...

wakakaka!! ada tak baju yg tulis...

MAAF! AKU BUKAN HAMIL ANAK KAW!

kaler pink?

nab said...

ya Allah ni serious ka ada org buat baju ni. adei haha merepek betui

miezi said...

i like the idea of wearing this shirt masa tepung tawat. eheh. and it shud write "bini" instead of "awek". eheh

Pewaris Reformasi said...

haha..bikin panas! :p

SUXX said...

memalukan diri pemakai,bangsa turut serta.

hmm..

lindosh said...

kalau pompuan nak pakai bunyi macam mana pulak ayat dia?

Nene Matahari said...

adoi,dah xde ayat lain ke?

amey ahmad said...

kalau pompuan, bley tak yg bunyi gini, "Maaf, Laki/Boypren Kaw Hamilkan Aku!"

~1st time singgah dan nak singgah lagi dan lagi..

fynn jamal said...

utk perempuan:

"sori. i tak perasan siapa"

Liana Ezzana said...

wah..

kalau..
SAYA EJEN PENGHAMIL..

boleh tak macam tuh..tetibe..

eh, nk bgtau i dah link u dgn sesuka hati..:p

KhairulAqmal said...

ape benda ini. wujudkah tshirt berkenaan? ha.
lihat tshirt di entri ini, lagi complicated designnya.

http://cabikmotion.blogspot.com/2008/11/trend-bakal-meletop-tahun-2009.html

meen the dragqueen said...

haha.xleyh bla

one love said...

tgh check DNA!

aku baru disini said...

lindosh,

"aku mengandung anak kau" kot..

tak pun..

"aku mengandung anak BF kau"...

tak pun..

"laki kau buat aku mengandung"

hadoii...haha!!

Dato Paduka Masri said...

ko tau ke katak kena gram mcm mana???

Ladynoe said...

@bellider = boleh. kalau nak kena pukul dengan orang kampung, try la.

@tijah lawa = hahahahah! takdak takdak! eit, org kawen takleh pakai tshirt pelik pelik. Nanti kenan.

@miezi = yea like i said. wear it if u want to get kick in your ass. hoho.

@nani matahari = entah lah cik Nani.

@LIANA EZZANA = ahahah. nak pakai tshirt macam tu nanti kena kejar nanti.

@DATO PADUKA = tau!

Madu Warna Biru said...

wah!! mendalam maksud hek hek!

alkapon said...

yesss!!! akhirnye aku jmp myspace clothing label ni. xsabar nak borong sume ni!!!