19.11.08

Stress, sial

ARGHHHHHHHH STRESS SIALLLLLLL!!!! BILA KERJA AKU NAK ABIS NIIIII!!!???? BELUM SIAP KEJE YANG SATU, KEJE NOMBO DUA DATANG LAGIK, LEPAS TU KEJE NOMBO 3 DATANG LAGIKK!!!! ARGGGGHHHHHH!!!!!! STRESSSSS!!!! MACAM PNTT LAAAA!!!!! KIMAK!

19 comments :

K.A.M.I said...

cuba bwk mengucap...tkjut tgk muka dah jadi mcm roti canai yg kena lenyek ngan tangan mamak tuh...fuh

drugbuddy said...

tarik nafas!

lindosh said...

rileks!

pekena neskepe dulu

My Spirit Finger said...

betul tu. sabar. buat satu-satu. P minum dulu. Pelan-pelan lepas tu sambung keja balik.

The Spiral Eyes said...

muka kau wat aku tersedak tau..dosa..

J u l i a 。.゜✿ said...

*tepuk tepuk bahu noe*

tammo stress ! nanti rambut cepat gugur, muka cepat mentua lalu menjadi seperti cookie monster.

aik sgt tetiba..?

noe.. kuat semangat ok. cabaran hidup macam ni lah yg best ! buat hari hari kita sgt ada "kick".

Fa-T said...

hui yoo.. betul2 stress.. ahaha patut la rahang ko makin mem"petak"

Madu Warna Biru said...

noe jangan stress sangat ... dugaannya memang akan datang sekelupok..

kita yang kene manage betul2 je.. bila tenang hati akan ada jalan yang lebih baik bukan?

senyumlah selalu =D

mrblind said...

dalam sibuk-sibuk pun sempat lagi lu update erk..hahaha

Weed and Bandages said...

adeih.. nak tolong pun tengah bz gak nih.. rilek rilek..minum ayaq minum ayaq.. sabaq sabaq..

*derek suka pesan orang minum ayaq!

Ladynoe said...

mrblind = aku memang multitasking. Biasala, perempuan.

Siberkop said...

Kreatif!

Pewaris Reformasi said...

Sis, u can do it. Have a few rest.

Pretty_Leeya said...

relax..ingat tuhan ya!!

Kiss Of Judas said...

a stressed-monster in purple shirt dying to finish her works

apei budak kampung said...

giler nyeriii

NeEM™ of Suicide Park said...

Yang penting tido mesti cukup.

pakdin said...

kau tk suka anna, yang kau tiru dia buat muka canai ni aphal?

Ladynoe said...

aku mana ade tak suka anna. Aku ok je ngan dia. ada bukti aku tak suka dia?

GAMBAR photobooth ni, kalau kau baca entry aku yang lama, dah banyak aku letak gamba camni. Aku yang letak dulu tau. Bukan anna yg letak dulu.

itu pun, ade aku kisah?