16.12.08

Benda ni comel dan kelakar sampai buat aku tergelak nak nangis.

Buat semua peminat dan pecinta kucing.



Ayooooo....si comel...apa yang dibualkan tuuuu???!! dan tengok versi translation yang ini pulak.



Ahahahahahahahahah! Ada saja benda nak buat aku gelak dan geram!

5 comments :

Hanis Zalikha said...

sumpah cinta gila ini video. dulu tengok ngan kakak liana play sampai 4-5kali. translation itu briliyen habis lah siot.

Erina Asmawani said...

Aaa..comey gla..

Marissa said...

series chomel

mengalir air mata sebab terharu betapa indahnya relationship kucing-kucing tu...

Sue Anna Joe said...

I've only watched the miau, yang suara tu tak pernah lagi. Kelakar and tercomel yang amat. Pandai siot orang tu wat. Ahahaha. Miau (seorang orang). Hahahaha. Ngong tul lah. Thanks for sharing.

Che Sue said...

adulaaaa..tersengih sorang2 dah depan laptop tgk benda ni..dah aa comel rasa nk piciiittt2 jeee...