19.12.08

Cakra alam lah sangat.

Banyak cara nak jadi cepat kaya. Ada yang sampai mencalarkan maruah sendiri. Melanggar batas agama. Dan yang paling aku tak tahan, suka hati guna Imej agama Islam dengan berkopiah segala. Sudah lah yang kantoi kan kau pun orang luar negara. Yang huraikan satu persatu penipuan kau pun, orang luar negara juga.

Tengok ni;



Lepas tu tengok ni pulak;



Penipu. Senang senang je kena kantoi dengan James Randi

Ingat. Sebelum nak mendakwa bangsa sendiri itu ini, aku just nak cakap yang dia bukan orang Melayu. Ha kan aku dah racist.

p/s: Banyak lagi video Jame Randi kantolkan orang. Moral :Jangan lawan orang tua.

10 comments :

dila raden said...

dah pernah tengok video ni lalu malu dengan bangsa sendiri

chik Star said...

hai noe,
:)

malukan org malaysia betul la dorg nih kan,
kesian siape yg penah tabur dwet pade dorg nih.

Ladynoe said...

dila raden= kau melayu kan? pakcik cakra ni bukan melayu. Jangan risau.

ketiak = iya ketiak. aku blog lagi. aku tak cakap nak berhenti pun.

chick star = iya. Malu malaysia.

Hanis Zalikha said...

ada orang sampai hati betul ambil duit orang dengan cara macam itu kan? BANGANG.

Hanis Zalikha said...

oh sebelum beredar, ya para pembaca, mamat cakra ini jugalah yang ramal siti nurhaliza kahwin umur 25 tahun. siap ramal huruf pangkal nama bakal suami beliau. SEMUA SALAH. PENIPU PENIPU. ok asal aku emo sekarang.

doff said...

hahaha ako gelak jer tgk video ni dulu. padan muka. wat malu jek.

saspen lak ako masa ko pindah rumah. chehhhh

Sue Anna Joe said...

Yang tak tahan tu, dia siap tanak mengaku tu. Dia kata that James dude yang penipu dan saja carik profit, dah bulat-bulat kena kantoikan. Haih.

Serious malu.

Erina Asmawani said...

memalukan Malaysia..walaupun tak paham pe korean tu ckp..tapi serius malu tgk video tu..huhu..cakra alam tukar jadik cakra putar alam jela..tipu org..mkn duit haram..

AzFaRuL said...

mereka keji!

The Answer said...

aku bkn nak kate ckra alam nih beul..kalau tipu mmg memalukan. tapi korg cube bace profile randi tuh..die seorang yg x beragama. org x beragama nih xde kepercayaan spiritual. die sendri kate "questions how Adam and Eve "could have two sons, one of whom killed the other, and yet managed to populate the earth without committing incest" maknanye die x percayakn tuhan..in fact agma kristian sekalipon die x percaya. org xde pegangan ni snetiasa mencari alasan saintifik utk menjelaskn segala-galanye. jadi jgn la sokong sgt randi nih 100%.