12.12.08

Hey Vegan, tengok ni!

Untuk penyokong anti kapitalis, Animal Rights dan extreme veganism segala, ini untuk kamu,

Prosperity Burger di Mc Donalds kembali. Parappa pa paaaaaaaaaaaaa!

p/s: Dah cukup duit, pergi bikin korban lembu seekor tahun depan ya?



15 comments :

dila raden said...

oh yeah!
benda yang ditunggu-tunggu setiap tahun

wheeeeeeeeeeee

aku baru nak blog pasal ni
cis lah

Dani Izwan zainol said...

ohhhhh, ade yg daging dabel kan?

errk, kenyang said...

aduh...
sakit mata dan jiwa...
hehehe...

puspasari(= said...

nakkkk

uetoAya said...

huhuhu..lambatnye nk mknn..apsal la dorg x kuarkan hari2 ek prosperity beger nih!!

Ayyman Rahim. said...

Amboi, hang buat cheq lapaqqqq.

Weed and Bandages said...

damn yu!!

i telioq!

apei budak kampung said...

perhhh... aku pun akan kembali ke mekdi hari ini!

Dato Paduka Masri said...

semalam aku dah makan benda ni... sedap.......!! i want more....

pjoe said...

pedas!
ewwww

NeEM™ of Suicide Park said...

Cukup duit, sila blanje saya burger ini.

Azreen Zzz said...

owh yeah baby! kena gi mcd jap lagi nih. Nape dah takde samurai burger ek? Tu lah lagi best sebenarnya...nyum nyum..

.noel. said...

kt sini x daa

Pewaris Reformasi said...

naseb baik aku pro kapitalisme, bukan kapitalis :)

amir fififudin said...

weh entry ni memberi aku idea untok apa aku kena buat hari ni.
warghkaghkaghkaghkaghkaghkah ya aku loser yang pegi blog orang untok carik idea untok teroskan kehidupan ok