24.12.08

Selamat Bercuti dari Pasukan Tarian Sri Hartamas

Selamat bercuti panjang. Selamat hari Natal bagi yang berkenaan. Sempena holiday mood dan semangat nak scuba diving di Pulau Paya, kami persembahkan tarian yang ikhlas penuh pesona

Send your own ElfYourself eCards


(Kalau berani, tunggu load sampai habis)

p/s: =)

16 comments :

Diloz said...

selamat ber-scuba diving!

Sue Anna Joe said...

Apesal has been deleted wehss?

Btw, Jnoengang. Geddit? Jnoengang? Hahaha, okay, tak kelakar.

Bestnya berscuba. Have fun!!!

Ladynoe said...

mana ade delete. ok je ni hah.

pjoe said...

HAHAHAHA
tarian yg sungguh ngetop!

Sue Anna Joe said...

AHAHAHHAHAHHA KELAKAR GILA NOE. ARghhhhhhhhhhhh. Serious weh.

Tak sabar tunggu Pitt balik nak tunjuk. Ahhh, kena buat jugak nieh. Ahhh.

Tengok the website banyak gak benda-benda lain boleh coba. I duk replay the dancing biscuits banyak kali ni. Hehe.

nani allen said...

HAHAHAHAHAHAHA sumpah lawak!

Erina Asmawani said...

hahaaha..kelaka gile..paling klaka part noe goyang2kan tgn tu!

F A R Y N said...

cuba ko wat joget siam..sure lagi meriah..haha

Ladynoe said...

ANNA = Jnoengang susah sangat nak sebut tu. Try NoeNgang. hohoho

Black Mamba said...

ini namanya lawak bodoh. nasib baik mood aku baik nak gelak.

Dayu said...

sgt menghiburkan lah noe
i ulang 2,3 kali tau
suka..suka..
*main lagi sekali lah*

ain bukan alif said...

haha lawak gile..
expression muka masing2 macam sesuai je

T I N A said...

lawak ok tarian ni!!

Sue Anna Joe said...

Jnoengang with a silent 'n' lepas J. Cuba trai.

Banyak kali tengok still funny. The girl yang senyum mulut tertutup tu cantik. I thought it was you, tapi aku pikir balik, eh Noe ni tak cantik, so cannot be lah. Wahahahhaha.


Sapa dia weh? Nurul? You? Sebab ada gak iras you? Ada gak iras Nurul? Gabungan? Sebeb dancing biscuits 4 orang je, sapa yang ke lima? Apesal aku sibuk sangat nak tau?

Hehhe.

Ladynoe said...

wahahaha ANNA, muka aku semua kena pukulan kesan photobooth lah. Segan ah nak letak gamba betul betul.

sickchild said...

hahahahahahaa.