17.12.08

Waste Not, Want Not

Lagi lagi pasal nak meng'clear'kan mesin aku dari benda benda tak penting. Jadi designer ni secara tak lansungnya, selain mengajar aku jadi seorang yang kreatif, bidang ni banyak ajar aku tentang positif terhadap kritikan. Nak nak bila artwork yang dah buat penuh sungguh kononnya, sekali kena reject. Fuh.

Able woman

The Get Man aka Pion

Musuh negara? ahaha. Ok takde nama untuk dia.

Encik Rilek Kena Gertak

So kat atas ni, dengan dukacitanya aku nak pamerkan work yang aku buat banyak kali madang kena rijek je dengan bos aku sampai aku bergaduh dengan senior designer aku. Tension gila buat benda ni. Alih alih project ni tak jalan pun. Haih..Aku tak sedih, aku tak kecewa sangat pun, cuma rasa macam tak berbaloi bila kerja dapat letih je. Banyak lagi. Cuma aku malas nak pamirkan semua.

Kasi aku chan nak merapu. Bukan senang nak free kat ofis macam ni.

Ok bye!



2 comments :

Sue Anna Joe said...

Aku dari masa kat DA lagi sangat suka dan terpegun tengok vector ko yang ni. Haih, gilalah tekun. Sangat cun ongkeh.

pjoe said...

seriously beb
aku envy dgn hasil tangan kau

*jom bikin komik online
haha

aku bikin skrip kau buat kerja susah, bikin artwork

hahaha

gurau jelah! :P