7.1.09

Status YM - Lepas satuuuu...satu!

Lepas aku up status ym mcm tu, ramai la pulak buzz tanya aku kenapa marah marah?

Mana ada marah. Cuba kau baca dalam nada manja. Nada ala-ala Nora Danish. Jangan la baca nada Rosnah Mat Aris. Memuji pun memang dengar macam memaki. Masalah intonasi ni memang selalu terjadi dalam dunia blog. Terpulang la macam mana orang nak baca, macam mana orang nak terasa. Kan?

Lepas satuuuu-satu! - sebab aku dah start banyak kerja balik. Di pejabat. Dan semenjak poster filem tu dapat feedback, aku kena la pulak ulang-alik memandangkan encik Tunang kini bertugas di Terengganu. Waggghhh!

Mana ada aku marah marah. Aku ni sopan santun orangnya tau.

Ok. Lullaby malam ini, Mazzy Star - Fade into You




p/s: thanx to hanim for this link. To encik di terengganu, i miss you!


7 comments :

HidupItuManis said...

Biase la mulot org, pelbagai...ade besar, kecik, mungil, terjuih, memuncung..mcm 2 jgk yang kluar dari mulot..pelbagai...

messithara said...

ahakssss...mazzy star :)
yeah...aku cr sume lagu mazzy star..
please..please..please...

billy smoke said...

mazzy star, band lama nih..

messithara said...

noe tmpg jap eh..

to BILLY SMOKE - ada tak lagu fr mazzy star???pleaseeeeee....

Z said...

Noe, apakata lepas ni kau letak status "Lepas duaaaa...dua!" pulak.

Ada tak orang buzz kau.

Estella said...

mayb sbb tanda seru kt blkg tu..tu yg buat org igt nada marah.agaknya (sbb aku pun baca mcm jerit2)

aween said...

hak elah..kecoh baru dgr mazzy star..