1.2.09

Mahluk Magikal



Tak hairan lah kenapa mereka menjadi kesayangan Nabi.

Mahluk magikal ni, tengok kat youtube sahaja pun dah sejuk hati. Dah menggamit rasa. Dah geram rasa nak peluk.

Belum lagi kalau dah bela dan bawa tidur bersama. Belum lagi kalau yang boleh berbunyi macam memanggil kita 'Mama'.

Haih..


14 comments :

Bunny said...

Gilaaaa Comel!

Apsal la takde yang boleh cakap "saya boleh dapat beger keju?"

Zarith said...

walaupun diaorang tak cakap bahasa kite.pasan tak mahluk magik nie akan
faham kalo kite sedih.
Macam kalo kite gi mengadu domba dekat diaorang.sure,lps tu kucing itu
akan tidur sebelah kite.

Von said...

loveeee..love love love...cute gila.

jojie-elle said...

huhu mmg! aku pon suke.. cair aku tgk..lg2 kucen yg pgl mey...mey...cumiel tau.. kucen aku pgl "mak" dlm bahase filipin :)

iYda Juhar said...

sunggoh la kiut.
yer.walaupon aku tak leh pegang.

(;

staepler said...

salah seorang sahabat Rasulullah yang terlalu menyukai dan menyayangi kucing, sehinggakan didalam saku bajunya pasti ada kucing...lalu Rasulullah menggelarnya 'Abu Hurairah' yang bermaksud bapa kucing...
Abu Hurairah sangat terkenal dalam lapangan ketamadunan Islam kerana kemampuannya untuk mengingati puluhan ribu hadis..

De'AdorableHeart said...

kucing mmg adorable tapi aku takut kucing..hahaha...

Aku Bukan Bidadari said...

lepas bersalin.. mak aku hantar faiz (kucing aku) duduk ngan sepupu aku.. huwaaaaaaaaa!!!!

nnti lah aku nak colek dia balik ke pangkuan aku..

azila said...

dulu aku tak gemar kucing,bukan sebab tak suka,tapi ngeri dengan kukunye tu...sejak kawin,mak angkat bagi kucing,now, sekarang dah suka,nak nak lagi dengan keletah nye yang macam-macam tu,serious mententeramkan jiwa!

NIMI♥ Co. said...

ni sure teringat kat kucing u tu kan..
cian u!
masih berkabung erkk??

saya said...

urgh~ aku ada 5 ekor kucing, tapi belum satu pun yg dah pernah berbunyi macam panggil aku "ayah~" or "daddy~" or etc.. urghh~!!

Z said...

LOL at saya's comment above. macamana la kucing nak sebut 'daddy' agaknya.

Net akan doakan kau dari syurga, Noe :)

Z said...
This comment has been removed by the author.
amosss said...

hai noe,
saya nak share clip yang sangatlah best, berkenaan dgn kucing smestinya.

klik sini:

http://www.youtube.com/watch?v=F6xxvPbnLQ8

kiut wilber the cat ni...pandai dia berlakon. =)