2.3.09

Noe, kenapa dah lama tak update blog?

1) Sebab streamyx macam cilanat.

2) Sebab sibuk sangat.




Tapi, kini, cinta baru berputik lagi;

Acit dan Memey.

Berbeza wajah. Berbeza gaya. Berbeza perwatakan. Cinta, tetap sama. Walau Net, tidak pernah ada gantinya, tapi cinta, tetap sama.

=)

Terima kasih, Qas.

OK nak tidur. Esok kena bangun jam 5.30 pagi dan tercongok di stesen komuter jam 6.30 pagi. Welcome to a new kind of tension, Noe.

23 comments :

J MAIDEN said...

aku selalu pk, kucing x tercekik ke pakai mendalah tu!

s o u l said...

kucing kau ek yang kena tangkap khalwat aritu..

btw, klu kau guna kolar yang khas untuk kucing memang kucing tak tercekik melainkan tak pandai pasang
tapi jangan jadi macam adik aku 2 ekor tu
diorang kasi kucing aku pakai gelang besi yang ada loceng tu
tercekik sampai berdarah jgak la kucing aku
lepas tu bapak aku buang pakai playar selepas melihat adik aku 2 ekor tu menangis dalam keadaan helpless melihat keadaan kucing mereka
pengajaran tu untuk adik2 aku jangan memandai2 kalau tak reti
buat seksa binatang je

Helmi Razali said...

haha, lady noe. Aku dah agak, mesti kau busy dgn kerja baru tu yg x update. X pe, x pe. Busy tapi bergaji x kisah la kan.

pssst, oh kau pun kena beratur naik komuter. Time balik kerja, ada cium bau ketiak tak?? Ke ko pakai mask jerebu tu untuk menggelakkan segala macam bau yang berkaitan?? ha ha.

atieza said...

Hai noe,

Mmm.. Dah ada cinta baru ek? sy pun bakal ada 2 cinta baru gak. cuma kena tunggu diorg tu abis menyusu. kang nak amik mak skali parah jugak.. hehe..

anyway, gelang leher tu kalo bleh jgn buat ketat sangat. agak2 x lepas kepala kucing tu jadik la. yg penting kena bersihkan selalu. kalo tak mau kena fungus leher kucing tuh.. huhu..

derqdnl said...

collars dorang sama macam kucing i. jebon kaler biru, ofy kaler pink. ofy dah xde. tgh berkabung jugak... :(

nik awin said...

wow..ada kolar leher...impressive

The Adlin said...

waaa...ada kucheng baru...asal kucing ko nama MEMEY??xde nama lain ka?huahuahua...

ko guna collar jenis ape kat kucing ko?dulu aku guna ribbon...skali tersangkut...kesian gile kucing aku,sampai terkeluar2 air liur dai sebab tercekik...now,aku guna collar yg memang khas utk kucing..boleh lock without tercekik..

l0ti f00l garden said...

waaahhhhh...cinta datang lagi....

Von said...

aku baru guna p1 w1max...worth every penny beb. try aa.

han said...

patutnya memey n norman kot? good to see noe ada member2 baru..

zeela lalala said...

noe, kalau streamyx problem bitau zla. saya keje kat internet service provider tu! sila beritahu kalau ade masalah ye. haha. mcm mencari customer je kan!

Ladynoe™ said...

to ALL=

apa kena mengena kucing aku ngan norman hakim? waaaaaa...kucing aku tu yang putih tu comel. so aku panggil la memey (melmel) bwahahah.

aku memang akan pakaikan collar untuk kucing2 aku. collar khas la. sejak dari aku bela Net, tak pernah pun ada masalah tercekik.

nani allen said...

tmnet memang sucks. aku pindah rumah. diorg kata 3 hari nak dtg pasang fon kat rumah baru aku. ini dah 3 minggu beb tak datang2. bengang betul la aku. at least call la ke apa ke. takde la aku tercongok. esok aku nak pergi tmnet aku nak mengamuk langgar pintu dengan kereta. aku tak peduli org nak kata apa. huh

fynn jamal said...

oh mai got!!
mcm damien...
hensem / cantik la!!!

tp noe, sejak damien mati, fynn biasa2 je sama kucing baru.
sayang, tapi tamo syg sangat.

still berkabung sebnarnya.

dan kita takkan tak bandingkan dengan arwah.

Ladynoe™ said...

to FYNN JAMAL = "dan kita takkan tak bandingkan dengan arwah."

aku diam tanda mengaku. kubur Net betul2 sebelah bilik aku. aku tanam bunga atas kubur dia, dah menumbuh, tapi belum berputik. tiap2 pagi tenung kubur tu, bergenang air mata. Net...net..mahluk terbaik pernah aku kenal sepanjang 23 tahun hayat aku, fynn.

Penchenta Dosa said...

aku pon dah lame tak update blog noe.. cuber kau tgk post baru aku.. ader ker dorang wat aku camni..

Anonymous said...

apsal nama kucing kau memey? memey suhaiza ke apa?

ainfazrin said...

noe,

:D. cantik cinta kau ni. Mmg takkan sama lah dengan Net. tapi boleh lah tampal sikit lopong lara lepas.

happy untuk kau Noe. :)

jojie-elle said...

wahh yg neh best.. aku suka tgk kucen!!!!! wargh.. kecik lg ek? best tgk diorg membesar dpn mata kan? :)

NIMI♥ Co. said...

owhh chumelnyer!

anisizatyA.J said...

dang..comel gila both of them esp yg putih tu.memey eh? geramnya rasa nk picit

cik anon said...

COMELLLLL SANGAAATTTTT!!! GERAMM AH!

fafa said...

comellllnya.nk sekor.