6.4.09

Misi 5 April 2009

Sekarang, panggil aku Puan Noe.

Tidak lagi Jomblo, tapi officially berpunya.

Tapi tiap kali masuk sini, siapa lagi Perempuan Jomblo kalau bukan aku? Kan?

TERIMA KASIH bagi yang sudi hadir :

Anna - kotak love tu hadiah kau eh?
Pjoe - Kau tak patut jadi orang yang berumur 30 tahun. Ayuh balik ke zaman umur 13 tahun.
Dila - Aku fikir kau sama tinggi dengan aku. Terima kasih atas 'Perempuan Simpanan'.
Nani - muka kau tak menggambarkan mulut jahat ada saka langsung.

dan Abang beruang, dan Awek Pjoe sekali. Ok, PJOE dah ada awek.

OK, sekarang ni selalu mengantuk awal. Tak boleh nak memblog panjang-panjang.

Bye!


41 comments :

mulut jahat ada saka said...

OK, sekarang ni selalu mengantuk awal. Tak boleh nak memblog panjang-panjang. <--ngantuk ke? hahahahahaha


biasa lah. muka aku suci kan. lega aku kau kata macam tu. tak ada la bila abg beruang bawak aku jumpa family besar dia, diorang kata aku jahat bersaka. tapi dila kata aku jahat. sobs. sebenanya dia lagi jahat hehehe

dot said...

"OK, sekarang ni selalu mengantuk awal. Tak boleh nak memblog panjang-panjang."

oke. good excuse.
have a nice 'sleep'.
Ya Allah apa aku type ni, Ya Allah!

haha.
tahniah sgt3 Noe!!

njahmat said...

Selamat pengantin baru! Semoga berbahagia ke anak cucu!

I've been reading all three of your blogs for awhile now, and I think you're very talented and passionate. Suka gila baca Misi 5April=)

Hope you're blessed with happiness always! Take care!

ainfazrin said...

noe, selamat pengantin baru. semoga kekal dunia akhirat, noe. :)

Von said...

selamat!

sHwEeT ByAtcH said...

aslm Pn Noe

Penchenta Dosa said...

Sori babe..

i.am.belle said...

selamat pengantin baru noe. cantiknya noe. sama padan.

tahniah.

Zulkarnain Azman said...

haha boleh quote kalau aku kahwin nanti "OK, sekarang ni selalu mengantuk awal. Tak boleh nak memblog panjang-panjang"....

tapi aku tulis tak panjang mane pun.

Congrats... Selamat pengantin baru!

My Spirit Finger said...

Tahniah! Misi 5 April berjaya. Well done.

Anonymous said...

selamat Pengatin Baru!!!

dila raden said...

aku takkan lupa frasa ni

"tak pernah jumpa kau. jumpa ja aku dah kahwin"

selamat pengantin baru noe

nanti kita kena jumpa sebab aku ada banyak benda nak tanya, soal kahwin tentunya

Ya Allah apa aku type ni, Ya Allah!

dila raden said...

lagi satu,
sorry hadiah biasa-biasa saja
enjoy perempuan simpanan anda!

pjoe paksa aku letak nama dia weh,
haha

hajaribrohim said...

bes kawen ngan fendi?
jgn gado2 lagik ye.
ak dtg misi 12 april lak.
:)

Sue Anna Joe said...

Kotak love. Amacam jiwang tak? Aku ingat nak letak kacip fatimah dalam tu (macam ko bagi member ko tapi tongkat ali apa kot?), tapi tak muatlah. Jadi aku letaklah jam, tapi bateri not included. Tu ko beli sendiri. Hahaha.

Erina Asmawani said...

puan noe (hihi..rasa cam pelik je ;p)
tahniah..moga bahagia bukan takat ke anak cucu je..tapi hingga ke akhir hayattt =)

*korang mmg swit!

durian said...

ah..akhirnya, korang kahwin. sorry la apen, noe, tak sempat pegi ari tu. 12hb kalau sempat aku pegi.

p/s aku tak pelik la kalau anak korang boleh buat flash animation masa umur setahun

derqdnl said...

ahem ahem.. mengantok kau yer. congrats! sgt lawa...
semoga bahagia kekal abadi ok?

anna said...

congrats so now dah jadi mrs fandi lah eh hehehehe.

selamat pegantin baru to u both hahahahah!!!! best gitu tgk orang2 semua kahwin my friends pun ade yg april ni baru kahwin haiz aku nye turn lagi a few years lah kan.

you look very the pretty bride lah. "OK, sekarang ni selalu mengantuk awal. Tak boleh nak memblog panjang-panjang." hehehehhe that's a very good excuse!

LeeJoe said...

cantik nya Pn. Noe
haha~

tahniah.
:)

adilalak said...

cantik sgt

mulut jahat ada saka said...

aik aik aik DILA DAH NAK KAWIN KE???

~ChEnTa~ said...

sampai dua anting2 ko noe.. rock betul.
selamat pengantin baru..
bes kan kawen?

a n o n said...

selamat pengantin baru, PUAN NOE.

semoga jodoh noe n fandi sampai ke syurga.

=)

Weed and Bandages said...

ok next!

dilla
sarah
rhona


pjoe lambat pun takpa. haha

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

babe.. yang kotak ade hadiah album bulu2 tu kite kasi tau..hehe..lupe nak tulis nama kat situ...

ikhlas dari qila dan suami..

heee~

anisizatyA.J said...

u look so beautiful :)
congratulations

Wolfis Black said...

tahniah. break the leg ya. :)

n a n i h a said...

Selamat pengantin baru Pn Noe!
cantik=)


owh ye,semalam t'nmpk awk kat Ikea. tp malu nk tego;p

(slalunye bace je blog ni,tp ni 1st time komen..huhu..)

dila raden said...

awat boleh ada conference pasai aku nak menikah pulak kat sini oleh ms weed dan nani?!

nak kena?

Hanis Zalikha said...

ya allah kenapa kulit kena glowing. nak kahwin juga! tsk.

sedih lah nak pergi sebenarnya. tapi segamat sungguh jauh 13495 km.

iYda Juhar said...

Tahniah!!!

Diloz said...

semoga dapat anak banyak.

=P

fynn jamal said...

noe...
welkam tu de klab.

kelab mengantuk awal

bwahahaahaa

ayie said...

selamat pengantin baru.................

Ayyman Rahim said...

Mengantuk awal! Haha

peej said...

conratulation..dan selamat menjadi pn noe.. :)

Z said...

YAYT

selamat pengantin baru arghh nak pegi jugak dan memakai topeng dengan huruf Z besar2 painted on it

your life is twice as happy now :)

eL said...

cantik lah ko. congrats beb.

eh pjoe dah ada awek? wah

Pretty Pocket said...

Congrats lady noe!!! :)

Anonymous said...

noe,tahniah atas the changes of ur status...bile aku bc blog ko aku teringat laks cmner aku nk khwin dlu..lebih kurang cam ko la..so,skang ko kene la jd isteri mithali ye noe..


***kem salam kat MAISARAH MULOP..gtau dia ex SMTMS kem slam..dia dak kelas 4KA6 2001...pastu minta transfer kat GOMBAK.aku xlepas transfer..isk..isk..isk..