21.4.09

Siaran Lansung Kali Pertama (18sx)

AMARAN : Cerita ni panjang.

Zaman dulu, bila umur 16 tahun sudah di kira sangat naif. Baru tingkatan 4. Baru nak kenal dunia.

Aku bersekolah di salah sebuah sekolah menengah di Gombak. Sekolah teknik, biasalah, mesti kena pakai kasut hitam. Kasut yang menyenangkan pelajar macam aku agar tak payah basuh kasut selama setahun pun. Itu pun ada budak nerd yang rajin gila siap berkiwi setiap seminggu sekali.

Malangnya jangka kemilikan kasut tu tak tahan lama bila aku tinggal di rumah flat yang rata-rata penduduknya tak boleh nampak kasut ala-ala but sikit. Mesti nak rembat walau harga kasut tu tak sampai RM50 pun. Jadi berbekalkan saki baki duit belanja sekolah, aku pun ke Giant Taman Melawati untuk beli kasut hitam yang aku harap tak style lansung yang boleh menarik perhatian pencurik di rumah flat. Kasut penguin namanya kalau tak silap.

Setelah dapat kasut yang diinginkan, di bus stop, aku ubah fikiran. Taknak naik bas. Lambat. Lagipun ada satu teksi sedang menunggu. OK, naik teksi lah.

Knock knock (semua pintu berkunci)

Pakcik Teksi bukakan pintu depan.

Naif lah katakan, aku pun masuk dan duduk lah di depan.

"Desa Melati ye pakcik," pakcik teksi mengangguk. Tersengih mungkin dengan makna yang aku tak berapa nak faham. Orangnya putih macam cina. Pendek. Aku tahu dia pendek bila tengok tempat sandar kepala kereta tu sama paras dengan kepala dia.

"Awak ni student sekolah art depan Giant tu ke?" pakcik tu tanya.

Aku angguk. Iyakan sahaja. Aku memang peramah. Tapi tidaklah sampai dengan semua orang aku nak ramah sekali.

Suasana senyap sekejap. Tiba tiba..

"Awak ni mesti di minati oleh ramai bangsa kan?"

Aku senyum.

"Cina..india..benggali..mat saleh..kan?"

Aku senyum jugak.

"Mesti dah pernah main dengan semua bangsa kan?"

Senyum dan gulp!

Dalam hati aku - Ah sudah orang tua ni. Apa sial sangat soalan ni.

"Nama saya Fauzi..panggil abang Fauzi pun boleh..nama awak siapa?"

"Nama saya Noe," aku senyum. Senyum yang semakin tak ikhlas.

"Bila kali terakhir Noe main?"

Babi betul apa aku nak jawab ni..babi!

"Semalam," aku spontan.

"Dengan siapa?"

"Dengan kawan kelas. Dia orang negro, bual bual, jalan jalan then tido lah rumah dia,"

dan badan aku terus seram sejuk. Sejak bila la aku ada classmate negro ni. Aku terpaksa kelentong beb. Dalam hati gila kencang menggigil. Lagi pun alang alang dah nak sampai. Apa adahal, kan?

"Pakcik berhenti dekat bus stop tepi ni pakcik, dah sampai dah ni,"

"Rileks la dulu sayang..kita jalan-jalan sekejap..kenal kenal.."

Babi! Dia tak berhenti!

"Abang dulu Navi..jadi abang dah rasa dah minah minah saleh ni..Bila berhenti, ramai minah saleh ni manja-manja tau. Dia suka jilat satu badan. Abang paling suka tengok diorang menggeliat nikmat."

Aku mengangguk senyum. Sambil mencarut-carut babi babi babi dalam hati.

"Pakcik nak bawak saya ke mana ni?"

"Panggil la abang, sayang. Jangan la pakcik.."

"Hehehe..nak kemana ni Bang?"

"Kita jalan jalan je..Abang ada rumah kat Sri Gombak. Abang dah taknak bawak teksi lagi. Lepas ni abang nak bukak tender kantin kat UIA. Abang ambik sayang jadi assistant manager lah. Nanti kita boleh jadi kaya..sayang suka tak?"

"Suka bang," senyum.

"Abang belikan sayang handphone..belikan sayang kereta, kita boleh tinggal sama-sama..rumah kita tu kan sayang, tak payah perabot kompleks-kompleks sangat, masuk masuk je terus ada katil, ada tv..kita tengok porn hari hari,"

"Wah..best tu bang,"

"Haaaa abang tau sayang mesti suka. Nanti sayang tak payah masak. Sayang rileks je lepas balik kerja. Bila masa lapang, abang ajar sayang ilmu agama," sambil usap rambut aku.

Dalam hati gua - bapak pukimak nye lu ni, baru sekejap kau ajak aku bermukah, dengan nak tengok porn nya, tiba tiba masuk lak bab nak ajar aku ilmu agama. Bagus.

"Dulu kan, abang ada kenal sorang perempuan ni. Nama dia Azie (bukan nama sebenar), dia suka sangat tengok konet abang. Kalau dia blowjob tu kan sayang, kuat sangat sampai nyilu konet abang. Nyilu tapi sedap. Sayang mesti lagi pandai isap kan?"

Aku angguk senyum lagi. Dalam hati mencarut tahap gaban toksah cakap.

Tak lama kemudian aku jeling ke signboard tepi jalan tertulis - KEPONG. Mak aih sampai ke Kepong orang tua ni usung aku. Dan tak lama kemudian jugak, kami sampai di sebuah taman apa tah aku pun tak berapa pasti. Orang Kepong mesti tau. Dalam hati punya bimbang toksah cakap lah. Nak call untuk bantuan, aku manalah ada handphone time tu. Nokia 3310 baru lepas kena rampas di sekolah. Biasalah sekolah zaman dulu kan tak macam sekolah zaman sekarang. Bawak handphone pun nak kecoh satu alam.

"Nanti ye sayang abang call Azie tu,"

Orang tua tu buat panggilan. Aku senyap. Gila blank tak tau nak cakap apa-apa.

"Hello Azie...konet abang cantik kan?"

Dari kejauhan kurang 30cm dari orang tua tu, aku terdengar suara perempuan menengking dari corong telefon bimbit dia;

Talian putus.

"Azie sibuk la hari ni sayang. Dia tak boleh nak cakap,"

"Owh..erm..bang, abang tengok tak cerita Autumn In My Heart?"

"Owh cerita Jepun tu ya? yang heroin dia comel macam sayang tu kan? Kadang kadang tengok, kadang-kadang tak. Ye la abang kan bawak teksi. Mana sempat nak tengok TV petang petang camni. Kenapa sayang?"

"Tak tu drama korea bang. Sayang tengok cerita tu. Dah nak dekat pukul 6 dah ni. Jom la kita balik...esok kita jumpa lagi nak?"

"Okaylah. Tapi dengan syarat, sayang kena janji esok sayang bawak gambar sayang satu, abang nak letak kat dashboard depan ni,"

"Okay, no problem bang,"

"Nak ambik kat mana besok?"

"Esok lepas kelas, ambik sayang kat depan Giant Melawati macam tadi jugak lah,"

"Okay! Bertuahnyaaaa abang jumpa sayang. Mula mula malu...." sambil kuis kuis pipi aku.

".....lama-lama manjanya..." sambil tersenyum menampakkan lagi kesepetan mata dia.

Manja waklu.

Dalam hati, aku berdoa banyak banyak supaya Tuhan selamat kan perjalanan balik ke rumah. Mintak mintak lah tak ada perkara dahsyat yang berlaku di sepanjang perjalanan tu. Tapi Tuhan tak makbulkan doa aku pun. Sebaik sahaja melepasi jejantas Batu Caves;

"Sebelum sayang balik, abang nak tunjuk konet abang ni. Abang dah stim la.." seraya membuka zip seluarnya.

Maka terjojol lah benda yang tak sepatutnya aku tengok lansung hari tu. Betul betul siaran lansung kali pertama lah. Apa lah nasib aku malang hari tu. Niat hati nak beli kasut penguin je. Dengan penguin-penguin sekali aku dapat hah.

"....cantik tak sayang? cantik tak?" sambil tersengih sengih

"Cantik bang,"

"Ha..dah agak dah mesti sayang suka. Meh sini.." sambil pegang leher aku untuk di tolak ke 'pusat pembiakan penguinnya'.

Aku tepis perlahan..mesti la perlahan. Kata manja.

"Nanti nanti la bang..kita kan baru kenal..esok esok, abang ambik sayang, kita buat kat rumah abang eh?"

Orang tua tu tersengeh muka pervert gila babi. Perlahan-lahan dia kancing semula seluarnya.

"Ok..janji tau..!"

"Ya..bang..sayang janji.."

Misi kau gagal, sial.

Sesampai sahaja di Desa Melati, meter tambang menunjukkan RM16.

"Bang saya tak ada duit banyak ni,"

"Takpe, takkan lah dengan sayang abang nak berkira.."

"Abang ada RM10? Nak buat belanja pergi kolej besok," so aku cuba pow.

"Ala kesiannya...takde duit eh...nah ambik RM20 ni. Kita jumpa esok tau. Jangan lupa bawak gambar!" sambil cubit hidung aku.

Aku keluar dari perut teksi dengan kadar segera. Mengigil di kaki masih tak hilang.

"OK bye!"

Aku berjalan laju tak toleh toleh lagi.

Zaman dulu, bila umur 16 tahun sudah di kira sangat naif. Baru tingkatan 4. Baru nak kenal dunia. Dan pada umur tu jugalah aku dapat menyaksikan siaran lansung kali pertama yang membuatkan aku phobia gila nak naik teksi sorang sorang lagi.

Mujur aku tak panik. Kalau tak...

Macibai betul!

p/s: Fauzi adalah nama sebenar. Kalau jumpa pemandu pendek pendek, putih macam cina, nama fauzi, bekas navi (mana la tau kalau dia bagitau), aku nasihat kan korang cepat-cepat blah sebelum dapat tayangan penguin seterusnya.





112 comments:

l0ti f00l garden said...

mak aih...gila seram tahap babas citer awak ni.pas ni nk pikir alternatip lain balik dr kelas ni...pow mak beli keta..chantek sungguh

Von said...

kencang jantung aku berdegup baca cerita ko ni.

QuTaQ said...

aku tatau nape, tapi aku rasa kebayakan perempuan akan kena gangguan seksual, cuma tahap-tahap dahsyat je lain.

masuk neraka la fauzi tu.

Zeela LaLaLa said...

noe, experience yg sama. huhuwaaaargh.gile takot noe.zla dari kg. baru nak pegi station bas pekeliling. gile bangang. dekat je destinasi tu tp die bawak jalan2 n tunjuk jugak konet die.tp nama dia bukan fauzi.nama dia abang mail. tua dah. kurus2 n gelap2.
bencilah.

Elsa Soraya Othman said...
This comment has been removed by the author.
Liyana Yeim said...
This comment has been removed by the author.
fynn jamal said...

noe!!!!!
terbahak2 fynn baca ni weh!!!!

di luar akal betul la. ai tak mampu nak hadam.

"hello azie, konet abang cantik kan?"

BWAHAHAHAHAHAAHHAA. SUMPAH TOKLEH BLAH AAA

fynn jamal said...

noe!!!!!
terbahak2 fynn baca ni weh!!!!

di luar akal betul la. ai tak mampu nak hadam.

"hello azie, konet abang cantik kan?"

BWAHAHAHAHAHAAHHAA. SUMPAH TOKLEH BLAH AAA

anisizatyA.J said...

homaigawd..nsb baik tade pape jd kat u..scary gile

girlfriday said...

Siap nak ajar agama T_T...

Noe, mata noe cantik sangat, sbb tu pacik pervert pun terpikat. Hampagasss.

sitijamilahazmi said...

oi wtf wtf.gampang ok.aaaaaa form 4 dah ada otak genius noe!seb baik.kalu jumpe mmg kene tarah konet dia ew!

aya.whitetea said...

gosh . naseb baek x der aper. I dulu guard kat rumah sewa. mcm celaka ,dia ajak s** , apa lagi aku senyum ngan blah dari situ .

aya.whitetea said...

gosh . naseb baek x der aper. I dulu guard kat rumah sewa. mcm celaka ,dia ajak s** , apa lagi aku senyum ngan blah dari situ .

Prinzessin said...

takutnya nak naik teksi pasni..uhuhuhuhu

W. Hidney said...

wakakakakakaka!!! gila lawak... sempat lagi nak pau. jap jap nak tabek jap... tabeeeeeeek!!!

anna said...

danger tu but luckily you know how to act smart and tak jadi phobia dgn orang lelaki. apelah agaknye dlm otak2 orang pervert ni. agaknye azie tu isteri dia babtu terdgr suara perempuan menengking hahahahahha. org kata dah tua2 tu lagi gatal melebih tu. ish dunia2.

Anonymous said...

hye salam singgah.. maaf la yek x penah bg jejak.. baru jugak jumpe blog awk neh.. dtg dari blog misi5april.. selamat pengantin baru yea noe:)

ohh pasal kejadian dlm teksi tu mmg menakutkn wehh.. gile nebes bce..

neway, salam perkenalan:p

fahreen_bc@yahoo.com

Bleeding Heart said...

ganas tul fauzi tu

r_win1711 said...

hehehe..bagus2....padan muke fauzi tu kena pow...jahat gle...

eiyra said...

giler babi punye xperience noe..hai,aku slalu baca blog ko Misi5april n pompuanjomblo tu..aku pun pnh kene tenyeh k***t kat stesen bas pudu..ms tu nk hntr adik balik kolej dia kat melaka,tgh2 bye bye tu ada sorg jantan paria (keling) dtg diri dkt2 dgn aku..tgh kusyuk punyer bye2 aku rasa tgn aku mcm terkene sesuatu yg aku xsangka,aku toleh....nah ko..panjang,hitam dan amat menakutkan...lansung aku jerit satu stesen tu...

mula dengan K. said...

serius beb..
aku gelak-gelak baca ni..

penguin dia panggil?..tak indie langsung...

eiyra'z said...

wahai mula dengan K..kami kaum wanita amat takut dengan penguin tu...nk2 lagi yg masih mentah dan nerd..

*pil.tahan.sakit* said...

huhu so scary.. rasanya better papehal duk belakang kalau naik teksi..

Helmi Razali said...
This comment has been removed by the author.
emma songall said...

gila bodoh...
horror siyot..
stakat ni q xpnah r kna cenggini.
cnfirm xnek teksi pasnie.
tegak bulu roma baca cte ko nieh.

Weed and Bandages said...

bab pau memang klimaks. hahaha

Amin Ahmad said...

kau terer! dan fauzi tu lahanat!

shakira said...

seriously sangat scary. that is sick. laki tu takde bini ke nak main?

btw, bijak la buat camtu. dapat duit lebih!

Z said...

Noe, sumpah aku hilang selera makan untuk malam ni. Kegatalan dan kehornian Fauzi tu meloyakan aku! Kalau aku jadi kau takdenye nak layan borak sampai objektif pau duit tercapai! HAHA! TERBAIK! Kire cover duit kasut baru kau la eh?

Shima said...

mengigil baca entri ni. camana la akak leh bertahan. kalau saya dah lari lintang pukang even dia tak nak berenti. biar kena langgar kereta, asal tak duduk sebelah psycho camtu. huh

jas imran said...

AMARAN: Komen ini panjang.. (ngeh2)

hahaha... aku stuju perempuan memang senang jadik mangsa pervert2 kat Malaysia nih..
Aku penah kena masa kat Shah Alam dlu..

Mula2 dia kata sesat tak tau macamana nak keluar dari area kampus UiTM.. at that time kebetulan aku nak kuar gak.. (nak g release tension pas gaduh ngan pakwe. huh what a #$%^ day).

Lepas aku naik keta dia.. laju je dia kuar. TAK SESAT pun! Gila.. sampai nak ke banting dia bawak aku..

Syukur dia tak apa2 kan aku.. (dan dia tak tunjuk PENGUIN dia kat aku yang masih suci dalam debu..Noe.. situasi kau lagi ganas beb!)
Aku buat-buat layan dia macam Noe buat tu.. sebab dalam otak aku..kalau tak layan or lawan/maki dia.. nanti kena rogol kee..kena perkosa ke.. kena... argh.. tak sanggup nak pikir!!!
Macamana tah aku boleh pikir camtu..
Agaknya kalau kita buat2 suka kat dia nanti di takda la gelojoh sangat.. Kira playing hard to get la konon.. kira kita nih kompom dah dia dapat. Cet!

Lama jugak la dia ajak aku ronda2. Dalam otak dah macam2 pikir. Aku siap bayang headline suratkabar esoknya cerita pasal aku kena bunuh selepas di dot dot dot.. huh...seram! Syukur la aku hidup lagi.. kalau tak, mesti roh aku yang bagi komen kat cerita seram sejuk Noe nih.. hahaha.. Okay, that's a joke!

Kat mana tadi? Oh ye.. aku cakap kat dia member aku dah lama tunggu kat PKNS.. so nak tak nak dia kena hantar aku jugak.. And that was the longest ride of my life. Shiyal la mamat tu. Dia kata nama dia Amir. Kereta wira kaler coklat muda. That time.. umur dia around 30 something. Mcm keturunan mamak sikit. Dia kata bapak dia orang alim kat penang nuu..
Bodoh punya makhluk!
Ada ka dia suruh aku jadik anak ayam dia.. Kiranya dia offer nak jadik sugar daddy aku la konon! Haprak..


Dia kata petang tu jugak dia nak ambik aku bawak gi kelab pas jumpa member kat PKNS.. siap suruh aku tukar dressing seksi lagik!!! (masa tu aku dressing tutup aurat k..)
Sebelum berpisah, aku tak terpikir plak nak pau jantan bodoh tu.. tapi aku kata kat dia dengan muka penuh innocent..
"Petang ni kalau saya ajak kawan sekali boleh tak??"
(^_^) hehehe...

Noe dear.. sorry terlebih-lebih lak.. hehe.. Cerita nih dah lama terkubur.. Only few friends je aku story.. Pakwe aku tau cerita inih pun setahun kemudian. Oh ye.. Kejadian tersebut berlaku lebih kurang 8 tahun yang lepas.
Noe.. Your story really reminds of that *&%$ day...

Okay.. untuk sahabat-sahabat dan adik-adik perempuan diluar sana(Lelaki pun tak terkecuali kot. LOL.. kelakar pun ada baca komen lelaki pun kena gak..haha)...
Be X-tra careful.. jangan percaya kat orang yang sebegitu. Kalau naik teksi seeloknya berteman. Don't simply naik kereta org yang kita tak kenal. Lesson learned...

Hehe.. NOe.. once again sorry la terlebih sudah... Can't stop.. Okay..okay.. I'll stop here... Please delete this comment if it's not appropriate..

Eh.. pasal pow mamat fauzi gila tu... Rugi nya kau paw RM10 jek.. nasib baik dia bagi double.. patutnya kau pow cukup2.. Bodoh punya Fauzi! Okay..Okay i'll stop here...

Assalamualaikum... (^_^)

tata...

jas imran said...
This comment has been removed by the author.
.AzFaRuL. said...

been there, done that.. i guess ramai yg ada pengalaman ni kan?

budak tapi serious said...

hai,name saye izyan.saje nak cerite.

saye pun pena kena,mase tu dajah enam,die cine,pagi,naik krete wira warne kelabu.mule2 die tanye pak guard skola mane?saye ckp la kat dlm,mase tu dudok kat luar pagar sekolah,pastu die stop enjin kerete die.

dah lame dudok kat situ.pstu tibe2 die kluar x pki seluar.nmpk la penguin die tu.mule2 x nmpk sgt,dah lame2 die dtg dekat baru nmpk.mcm die x pki seluar.pastu saye terus lari laju2 walaupun mmg x laju langsung tpi pedulik hapeeee.lari jeeee.brg sume tinggal,pegi ruma yg dekat2 situ,ade plak kerete mak cik ni.ketuk2 pintu mak cik tu ckp ade org gile x pki baju keja.hahahhahahahha.

pastu kecoh la dkat skola.denga citer ramai bdak skola yg dah kene dgn mamat cine tu.mabuk kut.die tunjuk konet die org kate.x sejuk ke x pki seluar..
hahahahhahahha

habis..

Cik Kmar said...

mmg seram sejuk gle klo kne gngguan sexual. tensen smpai nangis2 aku. hahaha.

ainfazrin said...

noe, dulu aku dengan kawan2 pun ada terkena masa naik teksi dr lrt gombak nak ke uia. celaka btol pakcik teksi tu. mmg aim budak2 yang naik sorang. kitorang dah mark dah pakcik mana satu. euw.tapi yang ni bukan cerah2, dia gelap sket. pakai kepiah siap.

banyak klon si fauzi ni. jangan lah naik teksi sorang2. last year pulak budak kolej adik aku kena rompak dengan teksi driver. uish, mmg phobia dengan teksi lepas tu.

Anonymous said...

tiba2 rasa fobia nak naik teksi.
even tak pernah kena, but still terasa fobia ngan crita ni.
fobia dowh fobia.
aku takkan naik teksi sorang2 lagi!!! ulang sampai mati.

Von said...

masing2 bawa keluar cerita 18SX. best. kompil buat 1 buku lawan Perempuan Simpanan. Tajuk dia "Perempuan Pura-pura Simpanan".

♥ sOFIa ♥ said...

gila pervert.

seb bek nothing happen.

tapi gilaaa. tak boleh bayangkan.

eyuh eyuh.

mulut jahat ada saka said...

bapak ah macam babi nak tunjuk kote kat orang buat apa. bingai gila kalau aku aku dah pergi repot dah kat polis biar kena tangkap baik kerat je koter dia tu bangang gila (tetiba emo)

yOnnA said...

babi punya org tua! tak sedar diri! mcm lahanattt!!!!!!!
tp nasib jugak akak layan, mau akak terus bukak pintu time kereta dok berjalan tu, lagi naya kan??
hishh
luckily akak tak kena apa2.

boleh lagi dok tunjuk konek dia!!
mcm haram!!!! eiieieeei!!rasa nak hempuk2 org tua tu!!

anne jay said...

adoi laa... sengal rahim aku dibuatnya daaa... lawak pun ada... sempat lagi ko pau c babi tu noe.. bagusss...

iYda Juhar said...

huaaaaaaaaa.
hish. aku sampai skang pon tak berani naek teksi sensorang.
hahahh !!

adamLUBA said...

erkkk...
bapak la..
patutnya..masa lepas ko dapat 20 ringgit tu..
ko cakap..
"abang nak nengok abagna konet"
dia tunjuk jer..
ko hentak ngn tumit kasut!
ko angkat jari tengah kt muka dia..
pastu ko lari sambil jerit yipee yipee! hah!
baru dia tak berani nak buat cam tu lagi

Nissie said...

mangsa semua perempuan, lebih teruk budak sekolah.

babi.

masuk neraka lah ko semua lelaki sial.

Tina Jo said...

wahahahahhahahahahha.

exkstrem sangat dah tu .
sampai siap dah tunjok konet lagi.
walamak..

hebatlah abang fauzi
kena pau balik dengan budak 16 taun

ladynoe lagi hebat
:)

sickchild said...

aku pernah kena.
tapi lagi teruk kot.
hahahhhh.
ingat balik cam siall.

ilya syafeena said...

dulu2 kan famous kes jantan2 bodoh tunjuk2 konek ni. hahaha. lawak!

farhanna said...

siott je pak cik tua tu.. p kalo aku mau nangis tm tu..menggigil.. silap2 terbuang air..huhuhu

Bread Addict said...

cool.cerita anda membuatkan saya naik takut la pulak.Thanks sebab share.Next time will be more careful ;)

Emila Yusof said...

astaga!!!! pervert gila!!

mula dengan K. said...

ada orang tak paham mesej aku...

lalala...

Iron Butterfly said...

ak ah kan zaman skolah dulu gile lah byk case flashers nih. *Seram

[suhaili] said...

uhh.
aku penah diapproach yang bermotor.

ah sudah, tamau ingat lagi. tapi yang penting dia dan mereka semua adalah bodoh.

Aie said...

biar benar cita lu ni noe?

babi ah gua baca dua round tadi haha

setan punya drebar, nasib bek adik gua nek teksi tak dpt experience cam ini

aaayien(,") said...

hahahaha...aku tak tau nk kate ape...

peej said...

omg..sangat takut..
tp bagus kau..kau handle dengan tenang je..siap dapat pow lagi..
kalau aku dah menjerit2 takut kot..
tp adakah pemandu teksi yg stim ngan aku...selekeh ajo..haha..

muhdzahari said...

pah..serius bahaya..

lain kali, keluar jangan sorang2..ye kak..

huhu..

obor obor said...

gila babi! sumpah takut naik teksi lagi. huhu. aku slalu naik teksi dari lrt putra ke uia! demmit. takut haku!!!!

gee carmen said...

seram ler baca citer kau nie! kalau aku, mampos menangis dalam teksi orang gile seks cam tu.
Nasib baik kau ni punya otak yang smart!! Tidakan kau mmg betul! kalo kite memberontak dari awal, mesti dia dah main rodok jerrr!

cinderellawin said...

e-yuck! geli gila...
huwaa... takut ah nak naik taxi lagi..
hadoi!
kite slaloo naik taxi g uia..jmpe kakak...

Nem0 o0h Nem0 said...

uh takutnyer! tp nasib baik ko tak gelabah kan?
adooii laki zaman skang mmg teruk la..
laki cmtu mmg sakit mental!

Hally said...

ooo..

dah selamat kot ko dengan fandi..

;)

selamat pengantin baru noe!

bulan 6 majlis kawen maisarah mulop plak.

:)

Ayyman Rahim said...

Gila scary maryyyyyyyyyyyyyyy! Berani gila dia cakap macamtu. Kalau lawan dia cakap mesti dah lama kena raped kan?

ielamorry said...

huih. kalau sayalah kan kena kat tempat awak saya xtau whether saya boleh jadi sebijak awak nak mengawal situasi mcm tu. rasanya dah panic terus pk nak lari laju2 aje. rasanya sanggup terjun kluar dr keta tu kot.

haih. awak mmg pndai la kak noe.

salute ;)


ouh ouh. camat pngantin baru ;)

cantik awak masa jadi pengantin. xmekap pon cantik tau, sbb kak noe dah mmg cntik ;)

chiow.

Khairul said...

gile vavi... *speechless*

nasib bek je tak jadi pa pe. siap boleh pau 20 hengget lagi, huhu.

zainalalieff said...

astaghfirullah alazim! gila taktau malu mamat melayu tu. banyak dosa dia haritu.

ew geli weh! laki pun tkleh naik ni teksi tu!

ain bukan alif said...

siyes takut naik teksi sorang2 dah pasni..
mak slalu pesan jgn naik teksi sorang2..tapi aku ngn konfiden je ckp..ala tape..dah slalu pon..
pasni mmg konfem walau apa pon jadi,aku lagi sanggup jln kaki huhu..

btw,akak pandai control situation..
kalau saya memang dah lawan maki2 kot..

lawak bila akak cari idea nk tgk cte autumn in my heart supaya dia hantar akak balek..seb baik dia layankan..

cool ble sempat lagi pow tuh..
kalau saya mmg tak terpikir ah nak pow..cabut terus..

esoknye mesti dia berejam rejam tunggu akak kat giant kan..haha padan muka!

btw,betol ke dia nk bukak tender kantin kt uia..sy student uia nih..

Penchenta Dosa said...

Naseb baik dah ader bodyguard skrg... Syukur..

Anonymous said...

amacam? yg pakcik teksi tue punye konet atau fandi punye konet yg lg besar?

syafiqahjasmin said...

PENAYANG KONET, apakah motif mereka?

T_T , pernah kena juga.

di khalayak ramai pula tu.APA DIORANG MAHU?

aleena said...

peergghhh gile sial taxi drvr tue..
waaa steady je handle..
bagos2:)

Anonymous said...

ke endy pnye lg besar?

Olive said...

peh...
pasni aku pun tanak la naik teksi sorg2 lg...
scary gle.

senyuman indah itu milikku said...

apsal x rentap je kotey org tua tu? hehe.. [my blog]

mohd J said...

tere r lu sis..layan abg navi tu.ahahhaha,kalau x mesti dah kene culik

misz_reen said...

time aku blaja dulu,aku duk flat..ingt lagi time nk g beli brg makan,tetiba melekap sesuatu benda panjang berwarna coklat berbulu semak samun rapat kat tingkap kete..geli woh..owner barang itu sungguh ensem dan tersengih mcm vavi..aku trus gerak dan tak lalu makan..
mmg aku samak tingkap kete mcm najis mughallazah...geli geli geli

apis + toyol said...

kadang-kadangkan.. yang komen marah-marah ni suka sebenarnya..

hehehe..

kadang-kadanglah..

bukan selalu-selalu..

eddie dewanaga said...

satu tactic mengelak yg bagus, Lady Noe... untuk semua rakan2 di sini, sekiranya terjadi hal yg sama keatas anda semua, cuba elak dari membuat pemangsa lebih marah kerana mereka pasti bertindak lebih ganas, pujuk dan cakap dgn elok, seperti mana yg anda baca (sebagai contoh)

...dan jgn lupa utk buat laporan polis, biar mereka2 ini di berkas.

puteih said...

Hahaha, gentle klaka doe. really makes up my night.

Kimi said...

Cuak seh.

Dulu kat sekolah aku ada orang tunjuk konet dlm toilet perempuan. Siot babi.

Lepas tu, sekarang kat area Pusat Darah Negara diorang cakap ada flasher. Lagi siot sial.

Pak Chu Car (Apih) said...

Yaks... alar gigit je time tu bior putus hehe.. pastu rompak dia mesti best kaya pun kaya ermm

Anonymous said...

hahah babi ade flasher ker kt malaysia ni? hati kering tul haha

Lensa Perusak said...

terbaik! aku pun mcm nak pecaya tak percaya. lalala

Farah Rosni said...

gila la dia buat smpai gitu. dah la saya selalu naik teksi sendiri..

raira-chan said...

assalamualaikum

cool la kak noe ni^_^tp kisah ni mmg betul2 menunjukkan kpd kita btpa kritikalnya org yg dlm otak dia takde mende len nak pk kecuali *&@##!&* dah tak pk dosa pahala.sm je cam binatang,kat memaner je blh tnjuk dia pny 'bende' tu

erm kak,syukran jami'al mala'qin tu ape?;)

auni said...

salam..lompat masuk blog ni dari blog misi5april.
ee..seram sejuk rasa bila baca entry ni.nasib baik lah abang (ewwww) teksi tu tak paksa buat bukan2 eh.dan pandai pulak lah noe mengelak.i admire ur courage lah.if i were u mesti mcm dah panik gila taktau nak buat apa

Cik Oren said...

huhu...sy da pnh alami..sy cube wat cam awk berlagak cool..tp dlm hati hanya Tuhan je yg tahu..tp die x anta sy pulang....

sy takut...sy takut smpai skang sy fobia sgt...:((

fezaL Mohd said...

hahahaha. gler la meroyann betul pemandu teksi tuh

TUN said...

what the hell..??
nasib ko memang baik

ejam182 said...

haha sioot..aku teringat time ko cite kat aku cite nih ..aku gelak gila babi~then dush kene sepuk aku ngn tgn giant ko :D

Management Consultant said...

NEXT TIME YOU BRING ALONG CILI POWDER, SPRAY INTO THEIR EYES...OK????????????????????????????????????????????????????????????????????

++eden|essey++ said...

salam noe...seram bace citer noe...saye juga ade pengalamn yg same mcm noe...mase kejadian umo saye 17 tahun...waktu nk ke skola, masih pg lg, bejalan seorg diri...tetiba ade motor berhenti yg ditunggangi oleh seorg cina dgn x semena2 bertanya dan menunjukkan kpd saye spt name card seolah bertanya tempat...dgn keadaan yg naif mase tuh...sempat lg berfikir..ako berada di KL, knape lokasi yg ditanye di johor...tetiba saye ternmpk peguin yg dh lame dikeluarkn dr seluarnya...hihihi...trus saye blah tanpe toleh2 ke blkg dgn rase nafas kencang dan kaki yg mengigil...perjalanan ke bus stop saye terase sungguh jauh....huhuhu..

naif sungguh mase itu kan noe...dan seawal pg tuh saye telah dijamu dgn pandangan yg menjijikan

salam perkenalan...

J u l i a 。.゜✿ said...

oh dulu noe pernah cerita kan ? masa noe buat tag 10 facts bout yourself tu... tapi takda secara detail.

perghh cayalah cara noe hadapi si fauzi tu. hmmmm mana lah dia ekk ntah hidup ke dah mampus.

ju gelak sampai keluar airmata bila baca part noe nak pow duit dia. adui laaaaaaa.. sabar je lah. =D

take care !

Anonymous said...

sapa penah flasher kat jejantas bandar tasik selatan?

Anonymous said...

huhu...aku tengok ko mcm sedap je melayan mamat tuh...

Ladynoe™ said...

to anonymous 22may09/22.53

bila kau tengok?

Anonymous said...

saya selalu melancap atas motor kalau nampak pompuan mesti saya akan tunjuk konek saya dan melancap depan diorang, ada tak yang penah kena? setakat macam-macam bangsa yang dah saya pamerkan paling best mat salleh sebab diorang sempoi jerr siap cakap good lagi!!!!

farhan said...

anon komen kau mcm babi. sekian.

Aku Seorang Wanita said...

aku pnh ade experience cenggini gk...time tu blk skolah tapi aku naek bus...giler ar...org gilersex duduk kt sblah aku... pdhal tmpt kosg blambak2 lg..time konduktor bus dtg kasi tiket n amik duet, aku wat muke kecian n takut...tp konduktor ni wat dunno je...aku pon pe lg, peluk le beg aku giler smbil muka pndg cermin luar aje...Allah je yg tau btapa takutnye aku time tu...Tiba2 org gile ni tarik curtain nk tutup cermin tu...Aku tarik nk bukak blk...Acara tarik menarik tu adela dlm 3-4 kali...Last2 aku pgg curtain tu smpai die takleh nk tarik lg...Hhaahaaha...Tapi, aku prasann ade bunyi cam org tarik zip kt sblh aku...Lg le aku toleh rapat2 kt cermin...Mujur lg die tak wat pape kt aku...

Anonymous said...

Tapi kenangan paling best adalah bila ada flasher bermotor berhenti depan rumah kita kemudian mastubate di situ. Wah! exclusive sial!

kalau ko nak tahu akulah yang naik moto depan umah tu!!! sedap siot bila tengok korang tengok rasa macam nak buat lg jerr itu pun kalau korang tak kisah... aku bukan perogol tapi flasher!!! hanya suka tunjuk konek sahaja! apa perasaan ko pada hari ada rasa best ke takut? saje nak tahu!! aku paling suka kalu flash kat awek atas bas aku atas moto best ooo!!

cik bulan said...

adui sampai camtu skali. bijak gile noe handle situasi. kalao aku, x tau lah. pemandu pevert yg aku pnah jumpe, just tny cam na aku makan aiskrim (sbb mase tu tgh makan). aku mase tu form 4 jugak. SLOW. aku jawab la. jilat. haha siot punye apek,
anyway, ex-SMTG la ni? thn berape? aku duk dlm tu. quaters guru. mak aku cigu. SALAM!

lovebalqish said...

suke r citer ni!!! bijak r noe!!

Anonymous said...

omg!!sumpah ak pnah jumpe mamat fawzi ni.ak naek taxi dia kt terminal putra.babi mmg nyesal gila ak aritu.sib baek ak nk blk uia je so xde r jauh sgt.n nothing bad happen.i mean i didnt hav to go thru wut u did laa.maybe sbb ak dok blakang kot tym tu.huhu...tp sirius pstu mmg fobia gile.turun dr taxi tu menggeletar kot kaki ak.rse cm nk mrh dia tp takut ti dia wat ape2 lak kt ak.xsngke dh lame dh dia wat keje ni.ak br kena awl taun ni.huhu...ak xnk org laen kna mcm ni dh.tp ak xsure nk wat apa.ko de idea x?

Raihanna said...

pergh....memalukan navy je!!!gatalnye lelaki tu... elok sula je...

Anonymous said...

masuk web ni ada gambar aku cari nickname "suka flash"
www.dickflash.com

Baginda Reformasi said...

gle kentang.... wahahar sib baik ang terror

Paktua said...

Aku bajet cerita porn rupanya cerita horror. Seram sial...walaupun aku ni jantan tapi aku leh rasa apa yg ko rasa. Klu aku aku yg kena lagi masak! drebar taxi gay !!!!
Cadangan aku, korang (grls) suma pi la beli pepper spray ke, buku lima, butterfly knife,apa2 je la...
jgn takut utk gunakan tapi jgn salah guna.

si gadis said...

gle seram..huaaaaa.

tpi still kene nek taxi gak..aduhai..

food journal said...

aku baru je kena naik bas..muke pervert gila nak mampos.. bangsa mamak, nama harun,mula2 macam peramah,ingat kan nak bual2 biasa,makin lama makin pelik,siap nak beli kan handphone la,baju la ape la...nak sewa kan hotel la..bile die perasan yang aku ni macam takut2 dengan die..die jadi guna gulana,start cuit2 aku...scary banget!

kepada yang naik bas berhati2 kalu ade penumpang muka ala2 india,pakai spek,bawak payung,serta name tag ancasa yang bernama harun

SpaQue said...

tak yah tkut..flasher ni xjahat..dorg suke org tgk konek je..pastu korg xlayan die blah la

AL NURUL ISWAN BIN MUSTAPHA said...

walau pun citer lama, aku nak komen gak. aku rs teksi malaysia kena follow teksi obersi. ade tingkap jaring ditengah2 antara pemandu teksi dan penumpang blkg. mende mcm nie boleh gak elak pemandu teksi drpd drompak.

utk kes lucah melampau nie, better org ppuan standby gunting dlm beg. agak2 burung nak terbang, cantas terus.