23.10.09

Macam- macam hal (2)

Kalau sebelum ini aku kagum dengan kegigihan seorang anak meninggalkan kekasih demi menjaga hati seorang ibu.

Tapi dewasa kini, aku juga kagum dengan kegigihan seorang ibu membiarkan anak meninggal dunia demi seorang kekasih.

Pesanan kepada orang di dalam gambar: Hai ibu, semoga awak sempat bertaubat sebelum waktunya. Amin.

Haih..macam macam hal dunia sekarang ni.

p/s: gambar di atas ialah gambar mak yang aku maksudkan tu lah. Ada yang tak tau berita ke?


39 comments :

Qas Firdaus said...

noe

ni yg bf dia negro tu ke??

Ladynoe™ said...

Qas = ya

sharkpitt said...

dia ni sape?

artiske?

susudalambotol said...

aku menangis tengok 999 malam tadi. aku tak faham ah, minah ni dah ler terang-terang tinggal serumah dgn Sudan tu. Lepastu dah seminggu baru sedar ke anak dia kena dera dan semua-semua tu? dem ah.

dila raden said...

aku betul-betul sedih dengan berita yang satu ni, tambah pula dengan cerita datuk budak tu yang lagi sedih

aku pun macam kau, berdoa supaya ibu yang di dalam gambar ni sempat bertaubat

Ladynoe™ said...

DILA

umur minah ni 24 je. baya baya kita. begini rupanya. aku igt budak form 1 tadi. tak semenggah betul.

Bani Boroi said...

mak ai jahat tak beragak.yang budak india haritu lagi kesian.sampai berulat mayat.

dila raden said...

yang budak india tu sampai hari ni bila teringat buat aku nak menangis

yeke noe? baru 24?

aku dengar siap dia cover untuk bf dia lah. babi. perangai macam babi. macam babi perangai.

baru tiga tahun siot, jadi depan mata siap, dalam rumah. aku cadang dengan mak dia sekali rejam ramai-ramai. join?

Siti Nornadiah said...

binatang pon tak sanggup nak goncang anak kuat-kuat, jenis manusia apa lah nie..

yang paling sedih, umur budak tuh baru 3 tahun..

Murky said...

laa..pompuan neh ke mak dia..??xnmpak mcm mak ..

LIZ; said...

tembak mati. tsk.

Ladynoe™ said...

DILLA

kita rodok anu dia ngan mentimun.

lizz said...

aku xbley btul bace pasal mende ni. rase nak campak aje mak hawau ni dalam parit besar!!!!

fynn jamal said...

puki anjing yang ada kurap bernanah darah

lagi mulia dari dia.

tolong. siapa2 ada facebook myspace wutever dia. tolong. bagi aku.

Aishah Rahim said...

part paling best dalam berita utama tv3 semalam... boleh pulak dia buat statement;

"baju baru anak saya banyak yang baru beli... pampers pon banyak... saya ingat nak sedekah umah anak yatim..."

gila drama dia buat!! sampai skang terngiang-ngiang dia cakap macam tu... anak dah mati, baru nak buat amal jariah... hampeh!!

tentang dhila... said...

manusia mcm ni xleh dibiarkan..xde hati perut.busuk.

aku benci...sial. LAKNATULLAH..

Nani Allen said...

weyyy apsal aku xtau apa2 ni? xde link ke apa2 ke aku nak baca ke tengok ke apa2. REPLY PLS.

Nani Allen said...

ok dah baca dah. gila babi woi jahat gila dia ni. muka budak budak gila tapi gila sampai hati dia buat anak dia sendiri macam tu. gila lah woi!

Budak Pemalas said...

mana dapat gambar dia ni?

ntah apa yang ensemnya Sudan tu ntah sampai berkenan ajak tinggal serumah.

Memang macam-macam hal.

Anonymous said...

I hate to state the obvious & overused cliche:- once you go black, you will never go back.


rudy

NIMI said...

owhh dia ni ke??
baru 24thn kan??then dia tuduh pembantu rumah padahal pembantu rumah pon takde..btol ke k.noe??

yeen said...

kalo tak silap, ni myspacenya. kwn sy jumpa:

http://www.myspace.com/universmiss

dan ini

http://modelgalaxies.com/viewProfile3.php?sn=1360

Jamil Jumpa Jamilah Jerit Jerit Yude said...

dunia..
huhu~~

cujen said...

mcm minah renpit je....isk..pakaian tah ape2..(tau kisah dia ni dr blog fynn jamal..) bangsat tol pompuan nie

Diloz said...

selekeh ya amat.

::NaS:: said...

eh ape ni ape ni?
kes budak india?
mamat sudan?
ape ni aku xtau pape.
info please!

kotak.angkasa said...

fuh. ranggi.

manusia akhir zaman. macam-macam.

kadang-kadang, nak selak surat khabar pun takut je rasa. too many depressing news.

[biru][pink] said...

owhhh ni lah orgnya...


semoga beliau sempat bertaubat nasuha. aminnn...

natashaliyana said...

astaghfirullah. fikirnya di tempat org aje yg jadi cenggini.
negara sendiri pun ada.
copy paste pic si sundel ni for my blog ye?
thank u.
:)

chipsmore said...

sape budak ni???

ellenyna said...

OMG, how could she. T-T

buruh said...

aiseh,
aku heran la.
aku penat² buat link pasal berita tu;
ada lagi orang komen tanya siapa dan kenapa.
sila click la link si noe buat tu, baca dan faham.
sorry off topic.

Anonymous said...

tapi yang aku nak komen sebenarnya,

mak budak tu dengan mamat sudan tu memang bangsat tak ingat.

Zeela said...

kejilah. mcm manalah mak boleh biarkan jadi mcmtu. bodoh. mcm nk kail tetek dia, tarik dgn tali tangsi panjang2 n sepit dkt pintu.

i hate her said...

dilaknat idop sampai bile2 selagi tak taubat nasuha...sebagai hukuman, aku tanak rodok ngan timun, aku nak ngan tembikai ke, durin ke..ok tak?

Anonymous said...

Willing to work for cigarette and alcoholic company-she said no to this tapi jadi promoter tuk jack daniels. *refering to her cv on model galaxies...haha..

bekam said...

mmg mcm sial!!!!

syahidahariff said...

actually br tgk kat web tv3 pasal benda ni..
masyaallah..macam ni punya mak puna ade.
anak dah xde baru lah konon2 nak menangis.

kron said...

Jangan buat tuduhan melulu. Kalau dia tahu pasal kondom pasti tak dapat anak bukan.

Itulah you all perempuan mesti pandai jaga p***y.

Kalau tak ada cincin di jari, pastikan ada kondom di k***.

Bukannya susah to have fun.
Have fun safely..ok!