9.10.09

Manusia makan payudara perempuan

Apa yang aku perasan, hari Jumaat adalah hari yang paling rajin untuk aku tinjau blog orang lain. Dan hari Jumaat jugak hari di mana aku perasan macam banyak orang baca blog aku. Hari Jumaat ni walau banyak kerja, tapi aku macam tak kisah pun nak bergelumang dengan segala benda yang di dalam internet ni.

Hari Jumaat hari yang mungkin menghiburkan. Penemuan pagi ini membuat aku tergelak sampai senak hulu perut aku.

Blog aku tak ada kisah manusia makan payudara perempuan pun. Lagipun mana ada manusia makan payudara perempuan. Kalau makan pun tak macam makan makanan yang betul-betul makanan lah.

Sumber dari eXTReMe Tracking of perempuanjomblo.blogspot.com account

Ni mesti Ajid yang search ni.

=D

12 comments :

Jamil Jumpa Jamilah Jerit Jerit Yude said...

haa.. terkantoi lah ne.

AuRorA DiAnA said...

macam mana kamu buat ni...
nak try jugak....

chenta said...

woo.masih ada orang search babyrina??tu zaman bilaa punya personaliti tuu hahahaha..

n noe,memang dasatt kamu punya readers..=P

Muhammad Amirul said...

mcm bese dgr jer nama ladynoe ni rasenye kt myspace....

hajaribrohim said...

hal-hal payudara memang ajid lah suspek pertama. positif. hehehehe :)

NIMI said...

cehh kentut kurap betol orang tu..
=))

alkapon said...

hahaha!! babi!! aku gak yg kena. payudara pun aku xpnh tgk tau! hehe..

Weed and Bandages said...

walau aku tak kenai sapa itu ajid, tapi aku rasa dia. hahahaha

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

pisey itu aku said...

haha,
ajid ajid.

lizz said...

wakakaka! melampau giler search mende alah merepek giler

hajaribrohim said...

yeke ajid? kan baru smlm kita sama2 tgk payudara dlm laptop rimna?hahaha