24.12.09

Bahan Baru

"Tadi aku tunjuk blog kau kat Puan Liza dengan Encik Azmi," Hussin cakap sambil gelak-gelak.

Mata aku terbeliak.

"FUCK!"

OK lepas ni aku kena cari bahan baru untuk menulis. Demi keselamatan manusia sejagat. Kena pergi library cari buku memasak dan petua menjaga kecantikan diri pulak lah kot.

Hehe.

10 comments :

Anonymous said...

alaaa.. elexs arr... bukan pe.. gua bajet pn liza ngan en azmi kagom n tergezut ngan blog lu nie.. diwang kompom tak de nyerrr.. ko adeee... tu gua bajet laa.. tapi bkan bajet kopat.. elexs beb.. jgn jadikan kengkawan sebagai penbantut idea lu tuk berkarya dengan jujor.. who know.. there'll be time lu punyer blog nie can help them or other wise..

Amer. said...

You can do it Noe! Kihkih.

Sharinginfoz said...

singgah kejaap.. bosan2 datang le sini...

Jom Twitter

durian! said...

usin, tak baik sin buat mcm tu. aku paham perasaan noe sin. bapak aku bookmark blog aku. uhuk2..

cik lubakpink said...

"FUCK?"

haha..

*slame nie silent reader jer.hihi~

Ayyman Rahim said...

Sumpah tak selesa. Waktu sekolah tu, ada budak bagitau cikgu pasal blog kita. Lepastu cikgu tu bila pandang asyik sengih2. Phewww

Weed and Bandages said...

blog msweed setakat ini, ada sorang cikgu saja yang tau. students tatau.

Lily Cartina said...

screw them kak noe.
just write as you please.
it is your blog anyway.

peah @ peps said...

..haha..sangat suke ini belog..sangat jujur....

blog world...is a free world..

ederq said...

ala xbeshnya kalau kena tls ikt apa yg org len nk baca. now tulis je mcm biasa. ishh kacauuu lah. hehe tbe aku marah. :p