30.4.10

Peristiwa yang pernah berlaku di Wenchuan dalam May 2008



Klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas.




Kasih ibu. Ada tandingan?




28 comments :

Huda Luna said...

kasih ibu mmg tak ada tandingan

terharu gila dgn pengorbanan ibu budak tu

isk!

my note said...

mmg tidak ternilai.... baca sambil menangis... huhuhuhu

Sue Anna Joe said...

waaaaaaaaaaaaaaa

azyan azilah said...

i love you mak.

ciare (^_^)v said...

speechless T__T

RazFiRa said...

wow...amazing mom

sapphire said...

sedih!

kasih ibu mmg xde tandingan!

T.T

fynn jamal said...

tak ada sempat dgn mak.
jadi tak tahu.

tak akan ada anak.
jadi tak tahu.

...

takpe kan noe...
kalau pun tak tahu apa rasa dia...
tengok korang,
fynn belajar, noe...

Ladynoe™ said...

fynn = takkan ada anak? Betul ke ni?

Ambil anak angkat taknak ke fynn?

emma...bukan nama sebenar said...

da best!

sHarEna said...

terharunya baca...

the greatest love of all..

♥ EeiNz ♥ said...

noe...leleh dah nih T___T

susudalambotol said...

bertuahnya kita dicipta seorang perempuan dan seorang ibu :)

H A N I said...

so tounching..sedeyhnyer T_T

mirazainal said...

kak noe. seriously sedih sgt baca entry ini.

misz beauty said...

kasihnya ibu membawa ke syurga...

siggplus said...

dang!

Z said...

sedihnya,

ibu memang sanggup melakukan apa saja demi kebahagiaan yang pasti untuk anaknya



I love you mom

ainfazrin said...

tarikh kejadian ni sama dgn birth date aku. buat aku lebih hargai pengorbanan mak yang aku tumpang nyawa dia selama 9 bulan..sampailah aku 27 skang.

sayang mak.

ili amir farhan said...

perghhh. posting terbaik mggu nih.! dah la saya baru lepas gaduh dengan mak. hehee. niceee one la kak.!
saya sayangggg mak saya. :DD

J u l i a 。.゜✿ said...

even sekarang ni pun noe,
ju sanggup buat apa saja untuk keselamatan anak.
anak adalah pertama.
bukan lagi suami...
sampai macam tu sekali mindset ju sekarang.

noe pun sama bukan ?

fynn jamal said...

noe:

takpe.
tuhan lagi gempak storyline utk fynn.
nak amik anak angkat selalu je ada masalah.

like i said;
tuhan ada citer lagi gempak.
:)

anne; said...

*nangis*

naematul said...

thanks for sharing noe.
sedih dan kagum kuasa Tuhan

buat k.fynn..
setuju,cerita Tuhan lagi gempak.
insyaallah.Dia Tahu yang terbaik

gangga awana said...

Gua sebak baca peristiwa ini.Gua teringat peristiwa di Kedah (kalau tak silap) beberapa tahun lalu bila sang bapa menyelamatkan Arjunanya dari lemas lantas sang bapa sendiri terkorban sambil tangan sang bapa sedaya upaya mengangkat anaknya dari tenggelam.

yaya+frdz+auf said...

serius...sedih gila...
teringat anak kt umah.

Namy S. said...

Allahuakbar :'(((

xazryx said...

harap-harap da besar nnt anak dia tau kasih sayang mak dia besar mane .