1.4.10

Wang Saku Lebih?

Pagi pagi lagi seawal jam 5 aku dah bangun kemas rumah, bikin sarapan dan mengepam susu. Sambil mengepam, aku akan on laptop aku dan hidupkan manusia maya dalam Restaurant City. Tiba tiba aku nampak status berguna dari Anna Joe.

Yang menggalakkan aku nak mencuba benda yang sama juga.


klik sini---> http://www.fineptc.com/index.php?ref=ladynoe

Hahahah. Benda ni tak perlu keluarkan modal atau bertarung dengan Along sebab hutang tak bayar. Just log in, lepas tu baca lah apa yang patut dan earn money per click!

Serius sikit : Agak berguna bagi pelayar internet tegar. Aku pernah cuba benda ni satu ketika dulu tapi kat web lain, tapi earning tak banyak macam ni. So sekarang sama-sama kita cuba benda alah ni. Tak rugi pun kot. Sampai opis pagi-pagi dalam masa 5 minit pun dah siap dah. Kalau setiap pagi dapat 40 USD (RM120 kurang lebih) sebulan dah dapat berapa? OK sebelum ayat promo aku ni meleret macam usahawan MLM, lebih baik aku berhenti di sini. Haha.

Agak-agak kalau wang saku aku ni dah banyak, aku nak resign duk umah jaga anak je! Bwahahha!


P/s: macam best.


23 comments :

KayNisa said...

betul2 dapat duit ke?

Ladynoe™ said...

KAYNISA = aku rasa betul. kalau tak betul, tak rugi kot. Tapi aku rasa betul. Sebab aku pernah cuba sebelum ni.

Sue Anna Joe said...

Aku pon rasa betul. And yup, tak rugi apa pon join.

Tak sabar weh kalau betul dapat cash out 10 ribu US DOLLLAAA.

Woah.

Ladynoe™ said...

boleh buat downpayment beli rumah. okokrokrork

gary said...

http://ptc-investgations.blogspot.com/2009/11/fineptc-fineptccom-scam.html

OWNED.

Sue Anna Joe said...

Ahaha. Thanks for the link gary. Just as long as I don't need to spend any money or purchase anything it's fine with me. Will see how it goes. Will most definitely report whether I'll get the money when it's cashout time. ;)

aYuJeLiTa said...

noe, i bace ur entry n trus sign up as a member walopon x tau bnda.. so cmne benda nih bleh earn money? leh explain... thanx.

Sue said...

hi.. i pun sign up jugak after read ur post. tp nk tau jugak cemana nk earn money? pls explain....

Ladynoe™ said...

hai. mula mula register. then kat sebelah kanan website tu ada link "EARNING AREA" then klik situ. Then klik kat iklan-iklan yang dia kasi.

mudah je!

Ms. EyDa said...

kak noe,

x ley sign up.

Error: There is already an open account using the username or email address you entered.

pelik!x penah sign up pown b4 diz :-(

KayNisa said...

ok2 tQ for the info..

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

kak noe..dah sign up..tp woww!!!kak noe dah 1000++ terel nyee..promote camne ek?huhu..
xphm la yg klik kak iklan tu..nk klik katne? T_T

^wirda^ said...

tq noe,
baru je register..
utk diri sendiri kite dpt $40 kan?
then yg len tunggu org reg bawah link promo kite ek?

simple..
kalo dorang tipu pun..kite tak rugi pape..cuma angan2 terkubur je lah..haha

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

menarik ni.. i should try :)

gary said...

"Sue said...

hi.. i pun sign up jugak after read ur post. tp nk tau jugak cemana nk earn money? pls explain...."


naahhh, sue tak payah susah2 sign up. login to facebook je, then earn RM100 each time login.

Fazlynne Majid said...

i've singed up. then click to earning area. but lepas click link then what? my account balance sama je? boleh tlg explain cik noe? cari at that web page pun takde further explaination. tq :)

classy babydoll said...

saya pun dah sign up..
so kena klik iklan mane ek??

redriben said...

ko dah withdraw belum ladynoe? aku baru je signup atas name ko. aku bwh downline ko kot. aku dh explore. bagik korang yg belum, korang g kat website tu,
1.korang klik earning area
2.bawah how to earn tu, korang klik kat Click links (tulisan kale ijau)
3.pilih salah satu link tu. bukak 1, 1 dalam 1 masa.
4.bila dah cukup 60 second, korang macam kena tikam 1 angka mana yg betul diantara 4 angka yg die bagik.
5. Bila betul, baru korang earn 10.00 usd kot.

tapi sebelum tu korang kena sign up ler. baru dapat 10 usd. kalau korang klik bwh downline tu pon dapat 1 usd kot.

betul tak lady noe aku explen nih?betulkan aku kalau aku salah ye

dyla rosli said...

tak perlu tikam la, kan dia ada tulis contohnya "Click 7" so klik la 7 huhuh.

anne said...

hye ladynoe, saye sudah sign up under ladynoe. kalau ade pape berita, tlg inform kt saye yer. tq
p/s: kalau bende ni betul lah, terime kasih bayak2 kat ladynoe.

chykeenzachary said...

ni dah 1ok usd tu..leh ar withdraw

Marina said...

kak noe, aku pon br sign up bwh label ko (mcm artis rakaman plak)..

xpaham lak caner leh dpt USD10 / USD1..main klik2 aje la..kihkihkih..

Marina said...

kak noe..ramai yg tanya betul ke leh dapat (withdraw) duit tu..so..sebab aku downline kak noe & kak noe nyer da 17k++,pekata kak noe kasi explen kat aku supaya aku leh menyakinkan downline aku..hukhuk..