25.5.10

Aku ingatkan, tipu.

Tehehehe. Kadang-kadang aku ni gatal juga dok masuk website yang menawarkan apa-apa sample percuma kan. So aku pun try la masuk ke http://www.freshlookilluminate.com/

Aku pun gatal la isik form untuk request sample percuma contact lense pakai buang ni. Aku ingatkan tipu. Ye la kan. Time aku isik tu aku budget banyak lagi la orang dok isi borang yang sama demi untuk memakai contact lense percuma. So peluang aku tipis la. Biasa la aku kan pesimis.

Sekali, dapek hah.

Macam agak lama juga lah aku dok request ni. Lupa dah aku bila masa aku isi form tu. Memandangkan aku ni memang rabun, maka diorang kasi contact lense yang ada power lah kan. Aku siap dapat warna favourite lagi - purple - aww. Dan kebetulan hari ni pun aku pakai warna purple - sekali lagi - aww.

Dari apa yang aku tahu, contact lense ni pakai sehari je. Dalam sampul yang diposkan, terkandung jugalah voucher 30% untuk pembelian sekotak produk yang sama.

Dan yang paling aku suka ialah ianya membuatkan mata hitam aku sedikit besar lah. Baru kinky gitu. Teheeee~

So kalau nak merasa jugak pakai contact lense free kamu pergi sendiri ke http://www.freshlookilluminate.com/#/register.

Teheheeee~

25 comments :

redriben said...

jeles i.. i pn pnh register. tpi peluang mgkin tipis nk dpt. leh request kale ye? tak tau pon

Ladynoe™ said...

haah la tak boleh rekues color rupanya. cis silap.

nizamsani said...

menarik.

cik fiza said...

mcm best jek.. masih buka ke utk free sample tu ye?

Chempaka Aurora said...

Cik Puan Noe,
Selalu sy jadi silent reader sajork. Suka baca blog kamu neh. Anyway, tengs sebab share the link ye. :-) Salam kenal.

NISA KHAIRI said...

comelnye..dh penah pakai contact lense..tp dh serik, sbb dpt infeksi n mata dh jd merah sprt mata pontianak

kembatolo™ said...

barang free sumer best kan..? haha !

diana sidek said...

noe, i rasa after your entry ni sure beratur org fillup form tu and sure peluang makin menipis. tp no harm trying eh?

♥ Fuchsia ♥ said...

huh btul ke? harus la ai register on d spot nih. hehe

Sue Anna Joe said...

Chet. Aku ingat fineptc ko nak cakap dapat 10k USD.

afiqah~ said...

nak jugaaaak :)

Legasi Piston Pecah said...

tu lah dia kan...
main-main isi je dah dapat...
aku kene pakai tu jugak ker?

Hannah Johary said...

Saya adalah salah seorang yang beratur fill up form yang sama pagi ni. :P

redriben said...

ceh ko noe.. kalau leh request kale, aku nak kale pink. tak pon ungu cam ko dapat tu.tapi baca balik post ko yg bagi 30% less? wat????!! aku nak tunggu hdiah tu baru beli dengan harga diskaun. sekali lagik! jeles~

suzzsuzie said...

ramainya dok beratur nak fill form...nak jugak la register...

irahehe said...

hehehe..ira pon penah try..tengok2 sampai bende tue kat umah.terkejut jugak.hahaha..

Diloz said...

part juling tu sebab pakai menatang tu jugak ka?haha

nak gak ah.best!
=P

eiyra'z said...

noe dah kurus..cantik...

fanadz said...

me, purple lover jugak..:D

redriben said...

weh!! aku dah dapat. macam ko! kale ungu. beshnyeeee

akieraduta said...

haha
baru dapat jugak!
tengkiu share link!
;)

Memey Anuar said...

noe, hi.
thanks for the link. hasben baru call ckp ada parcel dari ciba vision. kaler brown hehe
thanks!

fateen said...

Sis thanks for the link ya , Yeay akhirnya dapat jugak kaler brown . baru dapat semalam :D alhamdulillah :D yeha !

kumin alfi said...

okey. jeles.

dapat satu set je
akak samapi 3.
phewww

IEKAN78 said...

aku mmg pakai fresh look nih kaler pure hazel.....tp aku nk jugak benda free....selama jadi pelanggan tetap ciba vision nih tk penah dpt brg free dari diaorg!!!!