8.5.10

Perkara Rawak #009 - Hujung Minggu

Ding Dong (bunyi SMS masuk)

"Yo yo, pergi tak expo kat Mid Valley tu?"

Balas

"Tak la. Malas rasanya nak berasak-asak"

Hakikat sebenar.

Aku kat ofis.

"Sabrina! apa sepak-sepak ni!"




27 comments :

mirashi said...

sabrina the bom
comel teramat, geram tgk -.-

ejaMaria said...

sabrina pun gi opis... alahai...
slamt hari ibu...

a's said...

akak comel pakai spectacle!
sabrina baik je teman mak dia :D
both are sweet

Myra said...

gorgeous gila gambar ni
yummy mummy max!

*inspired utk jd begitu satu hari nanti*

shazika said...

mak nyer gojes
anaknya kiut.
muah!

NURUL said...

aku pun tak pi mid valley tu sbb aku agak mesti ramai org beb

NURUL said...

aku pun tak pi mid valley tu sbb aku agak mesti ramai org beb

KayNisa said...

selamat hr ibu, ni 1st time sambut lah kn.

Anoneemus™ said...

haha kelakar sbb air muka sabrina sama ngan mak dia.

muka cam tension kena gi opis.

angkasa said...

OHO! kat opis rupanye! -_______-

alololooo rajin nye Sabrina tolong mak dia buat keje.

Deew and Bandages said...

wow. sabrina flower power!

haha.

hepi maders dey.

husnazainal said...

selamat hari ibu noe..

Sue Anna Joe said...

Good girl Sabrina ni. Noe macam anak dara. Mwahahaha.

H A N I said...

tomeynyer sabrina teman mak dia..baik nyer dia dok diam2.. =) hepy mother's day noe!

Hidemichi said...

uihhh...multitasking!

Ladynoe™ said...

SUEANNA = muka je. Badan mcm mak orang jugak.

rosesrosz said...

cantik kedua2 nya..

"selamat hari ibu"

abah dan mak haqq said...

noe macam jaga adik pulak.. :P

lucky is my name said...

awak cantik...

linda said...

neo,

i just discover ur blog... anyway both mother & daughter adalah cantik ok.. beleive me ;)

keep on writing

- lady conn- said...

OMG
looks at ur lips! n sabrina's.
hahah like mother like daughter.

Ainee Cumi said...

CANTIKNYA K.NOE!!

diana sidek said...

comel sesgt lah sabrina ni noe!mmg da bomb ya! :D

notheblaey wrote said...

kak noe adalah sangat cantik macam anak dara 18 thn je ...jeles I!

susudalambotol said...

lengan dah kurus weh. kagummnya dengan kau!

Ladynoe™ said...

susudalambotol = ilusi optik!

eiyra'z said...

cute giler sabrina debab tu..huhuh..noe,u look kurus la..muka cute lak tu...no wonder la fandi asyik rindu anak bini dia jer..heheh