12.5.10

Perkara Rawak #011 - Jo Anna Sue


Sampai hati Sue Anna Joe tak cerita kat Blog dia yang dia pergi buat pembedahan plastik kat Sabah then tukar nama jadi Jo Anna Sue.

Sampai hati.

15 comments :

Rhona Rozlan said...

Cunnya minah ni. Hi Anna.

Anna Molly Dean said...

masa first time keluar nama tu kat suratkhabar ingatkan wartawan silap pastu tengok gambar memang lain bebeno rupenya.

tertipu sungguh.

Diloz said...

ntah.cun gila kottt.

Ladynoe™ said...

tu la. Ingatkan Sue Anna Joe dah di features dalam cerita artis-artis ni kan. sekali orang lain. tp macam kelaka la. Mungkin dia fan sue anna joe kot.

dislicker said...

Suka baca blog gosip rupanya....

Ladynoe™ said...

ahahha shiak!
Kawan aku twitt pasal apebenda tah tadi then aku klik then pegi blog tu. Ao aku browse la memandangkan banyak sgt tagline "PANAS".

dem memalukan betul.

Anne M. said...

macam tak percaya sis anna ada adik kembar..
haih..
auntie waziq neh

mamamarissa said...

u know what, u nie comel sgt :)

salam kenal :)

hatikumikro said...

Ni kan awek Vince skrg, lepas break ngan adam AF dy couple ngan Vince plak...hmm...buat plastick surgery ker??? tang mane?

Z said...

aku tengok majority gambar2 dia, muka sebijik macam Ellen Page yang berlakon Juno tu.

Gambar ni, tak la pulak

diana sidek said...

cantik ye perempuan ni noe..

crayon said...

gosip apakah ini? semua perempuan ja komen.. ahaha.. pening aku

From The News said...

ok tengs. baru tahu nama minah ni.

Ara said...

huhu....tersame name la plak...

Ayyman Rahim said...

Hahahahaha entri ni comel!