17.5.10

Perkara Rawak #013 - Anak Abah

Versi lelaki (abah)

Versi Perempuan (anak)

Anak abahhhh...anak abah!
Hari hari aku jatuh cinta dengan 2 BAYI berwajah serupa ni.

14 comments :

siggplus said...

bibir pau memang macam bibir kau

aisyah.azhar said...

comel!!!!!!!

Mommy Delta said...

Kening anak abah cantek terbentuk!!!

abah dan mak haqq said...

hamboih..!!!
meloyot pipi.. :))
eh,tu abah dia ke tu?

J u l i a 。.゜✿ said...

ha ah lahhhhh sama sangat dengan abah dia noe !
so lepas ni ju just bayangkan muka fandi tanpa janggut & berambut panjang untuk tengok sabrina bila besar =D

kembatolo™ said...

sebijik..!~

eiyra'z said...

tapi bibir anak abah lagi seksi lorr...huhhuh

diana sidek said...

noe, tp aku rasa anak abah tu lagi comel walaupon rupanya sama..hihih!!rasa nak gigit saja pipinya itu!!!

Fandi Tamyes said...

biasa la... abah borek, anak rintik. hahaha..nnt kita shoot gambar sabrina meniarap atas meja beralas kain kait2 tu.. baru sama...

Fandi Tamyes

Ainee Cumi said...

serupa sangat!!

chykeenzachary said...

sy personally rasa dia punye mata kamu

Ladynoe™ said...

chykeenzachary

saya pun rasa begitu.

NuRuL AiNA said...

orang tua tua cakap, kalau girl ikut muka ayah sejuk perut mak mengandung :)

so comel la sabrina..

masjuju said...

pipi sabrina lagi tembambambam dr abah dia.. geram nih.