17.6.10

Kalau bab nak menambah dosa, memang pandai 'diorang' ni putar belit fakta.



OK kaum perempuan sekarang boleh sekarang boleh lekas-lekas tutup mana yang patut. Sebab nanti yang hidup lama nanti semua stok mamat-mamat rempit dan pervert.

Atau mamat metroseksual yang suka ambil gambar sendiri tak pakai baju atas katil dan MMS ke semua wanita yang diyakini terpikat dengannya.




33 comments :

crayon said...

perghh!! kalau orang india lawa camtu, aku pun nak tenung lama-lama.. kah kah kah!!

Ilhamny.com said...

xde pulak kata kalau wanita merenung anu diaorg boleh panjang umo..
saje jek nak exploid wanita.. bodoh punya kajian dr karen tu..

fezaL Mohd said...

gilak , aku pun tak percaya benda karut ni .

NUR AIN ZULAIKHA said...

Kak..saye copy gmbr artikel tu eh..
Mcm besh je nk citer jugak..

nizamsani said...

cantik gambarnya.
ahaks.

Ladynoe™ said...

kah kah kah. kalau perempuan tenung pelir lelaki boleh panjang umur, gila kesian! semakin ramai la flasher berbayar nanti.

aku gelak betul ni!

akhakhkakahahak

wd.bandages said...

hahahhahahaha... semua pakat pakat nak idup lama..

wd.bandages said...

oh ya, besok besok ada kaunter terbaru

'kaunter tengok tetek 10 minit' bayaq 2 ringgit lima kupang.

ok dak?

Ladynoe™ said...

weed= okay! tp siapa nak jadi tukang tetek?

wd.bandages said...

hahahaha.. tu la tu.. aku pun tek kecik saja..hahahahha..

anyway, aku send email kat hang signs kat india tu.. hang musti suka..

akugunakanta said...

tadi ni ade sorang mamat kena lempang dgn aku dalam cubaan untuk merenung dari jarak dekat.. ~sedas aku bagi

Sue Anna Joe said...

Exercise baru utk para suami. Halal takpa. Kawen cepat. Hahaha.

Love Balqish said...

Konon tenung tek pompuan sebab nak hidup lama... abis tu yg pegi isap rokok pendek umur tak kesah plak!!

eykameow :) said...

haha lucu lah entry ni. macam tak sangka fakta leh jadi auta!

Hidemichi said...

gua setuju pendapat ladynoe... sicken! Nasib baik jurucakapnya wanita, xlah malu sgt sbg lelaki.

NISA KHAIRI said...

menipu sume nih!!!bohong belaka..kalau dh izrael nk cabut nyawa mampus juga..laktaklah tenung apa pun..huh!!!

*Miss Geli^ said...

kalu tengok tetet, panjang umur la eh?

kalu gitu gwa mesti panjang umur...dah tetiap ari gwa telek tetet gwa..hahahha

Legasi Piston Pecah said...

dasat betul kajian tu ek?tapi tu untuk yang kahwin ke yang belum nih?lawak je aku dengar kajian dia..hahaha

nurayunni said...

cantek gambar...aahakss....

mang0range said...

haha
silly
sgt mrepek

Aku A-Z-Z-U said...

karut btol.
dakyah yahudi semua ni.

utk mamat2 pervert di luar sana, let say korang tgk tetek selama 10 min dan let say juga (kunfayakun) pjg hayat korang bertambah 5 tahun..

lepas tgk tetek, teransang punye psl korang balik rumah dan menjalankan aktiviti melancap tak smpi 3minit, (kunfayakun) pendek balik hayat korang 5 tahun.

bak kata anna joe, yg halal lagi berkat. kawin cepat2! ;)

mohd faris bin mohd aladin said...

masuk nie da lapan jam ak tenung gamba tu

misz beauty said...

sengal diorg nih!!!

horny honey said...

Hissh korang pompuan ni..

Masa buah dada tu pejal bagila kitaorang
lelaki tenguk.
Esok dah lembik tak siapa peduli.

Elok lah lelaki tambah 5 tahun umur sebab
selalu lelaki hayat lebih pendek dari pompuan.

Itu baru renung buah dada...

Kala renung 10 minit yang lagi sulit agaknya tambah 10 tahun muahaha..

So jgn la kedekut sgt.. ye.. kira amal jariah

Buka2 lah sikit... selalu k

frank lampard said...

mcm true =.="

fiq said...

tu suma tipu. mmg niat yahudi utk pesongkn umat Islam tu.

amElyn said...

aiyo.tak sangka perempuan jomblo dgn misi 5april tu org yg sama~
-____-'
pape pon, suka dua2 blog!!!!
i link u... tq!!

Yahudii said...

Hehehe.. kalau Yahudi hidup lama sebab tenung tetek aku pun nak..

Buat apa jadi perempuan mcm Fiq dan Azzu..

Yahooodi... hidup yahudi.

Yahudi pandai oii. Amerika tu mereka
yang control.

Filem2 yang ko letak kat blog ko tu semua yahudi yang buat..

ngok..

Linglung said...

perghh..ada juga cara nak panjangkan umur mcm ni. gua nak cuba la sekali :p

Aku A-Z-Z-U said...

yahudii: ya, memang yahudi pandai. pandai buat filem, pandai buat musik, pandai segala sbb hanya dunia ni je yg dorang ada. so renung lah tetek lama2 ye, selama mana kau rasa nak hidup lama kat dunia ni, sbb pastu kat akhirat kau takde peluang dah..

ngek.

qiddas said...

boobies are great.
boobies are good.
boobie hang,
just like they should.

heh heh.

word verification: sesesseq

da hell?

outedtruth said...

Mitos semata-mata. Penulis artikel dalam majalah tu tak profesional.

amirul_95 said...

Renung 10 minit, panjangian umur, tambah dosa, haha