2.6.10

Perkara Rawak #014- Alasan kukuh.

Alasan kukuh kenapa aku rasa geli nak tengok Prince of Persia;

Sebab bila aku tengok je muka mamat tu terus aku teringat filem Brokeback Mountain.



Aku rasa lebih baik jadi gay daripada berlakon jadi gay lepas tu satu dunia tengok kau bersontotan.

Tak boleh blah beb.

17 comments :

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

damn..nak muntah...hahahaha...

*sambil koyak-koyak tiket*

cik yuyun said...

yelaaa.

semalam-semalam tak ada pun aku geli walaupun aku tau dia berlakon cerita gay tu. tapi sekarang ni naik pulak bulu roma aku loya tengok muka dia tutup-tutup mata macam tu. aduh. tak jadi lah nak tengok.

memang relevan alasan kau ni. hehe

NISA KHAIRI said...

Heith ledger?eh betul ke ejaan nih? Uweek...geli tahap gaban

redriben said...

haieh,..yeke. tapi aku rase cam nak p tgk sekali lagi prince of persia tu. sangat-sangat-sangat bes. betul ke noe yg ko geli nak g tgk cite tu? yakin?

Ladynoe™ said...

REDRIBEN

700% yakin! tak pernah mention nak tengok pun!

Aku A-Z-Z-U said...

aloh..baru plan nak tgk. sekali noe dah tunjuk gambar lompat terbogel2 kat atas tu, trus rasa mcm mati pucuk je nak gi tonton, haha

Anne M. said...

tak pernah tgk break mountain,
nasib baik.
lau tak muntah hijau

MeL MikaiL said...

ahaha! geli sey. sib dah mati pun sorang tu hehe..

driedroses said...

saya dah tengok prince of persia tp bila lady noe buh gambor dia pejam mata feeling abis bagai..sentap sat 5 minit T_______T

b a r | n e said...
This comment has been removed by the author.
b a r | n e said...

salaam.

oh, hero POP tu = hero BB ke? tak tau pulak aku, sebab tak pernah tengok BB.

andaikata aku terbaca entry ni lebih awal, mungkin aku pun berkira-kira jugak nak pergi menonton. tapi bila aku fikir balik, apedehal - aku nak menonton PRINCE OF PERSIA, bukan menonton JAKE GYLLENHAAL.


kot-kot lepas ni kalau JG tu mati, mungkin dia pun akan dipuja-puji macam Heath Ledger jugak. walaupun HL pernah berlakon cerita gay, walaupun HL akhirnya mati dengan cara commit suicide.


jangan terlalu prejudis (no offense, ok).
:)


nota kaki dari yang dah menonton POP:
dalam citer ni takde scene sodok menyodok bontot, yang ada cuma scene sodok menyodok perut dengan pedang. tak rasa geli geleman langsung.

Hidemichi said...

Brockback mountain x lepas LPF... Ramai tak tgk.

Ladynoe™ said...

barIne = prejudis?

Ni bukan soal prejudis beb. Ni soal dalam kepala aku terbayang-bayang lagi aksi gay dia setiap kali aku tgok muka dia.

macam mana aku nak feel tengok prince of persia sedangkan aku tgok poster dia pun aku geli.

afza said...

kegelian itu bejaya aku pudarkan bila aku hanya tumpukan perhatian pada gemma arterton. tapi aku tahu, taktik ini tidak berkesan untuk kau, noe :)

redriben said...

Alasan kukuh kenapa aku rasa geli nak tengok Prince of Persia;

---------------------
tengs.

M Y M A Y said...

ko buat aku nk tgk cite berokbek mounten instead of prince of persia lak..bahahahaaa

Riochan said...

Berok mountain-1 reason i think of Heath Ledger instead of 10 things i hate abt u..nasib baik Joker selamatkan keadaan..

Funnily enuff,2 scene ni aku xigt plak..dlm khemah!??oh..damn..ko buat aku muntah Noe..