22.6.10

Perkara Rawak #017 - Peringatan

Aku rasa hari ini aku dapat banyak input yang berupa nasihat yang aku kira berguna. Pertama dari penulis susudalambotol

Untuk itu aku harap kita semua saling berjaga-jaga dengan ketagihan internet di zaman ini. Lagi-lagi bagi mereka yang selalu buat status tak puas hati dekat bos ke atau apa-apa yang berkaitan pejabat. Kalau sesiapa yang ada add aku di Facebook, aku memang tak akan dah update apa-apa status yang berkaitan pejabat sebab aku tau impak dia memang besar. KECUALI kau memang takde add orang-orang pejabat kau lah. Orang yang dengki ada di mana-mana sahaja lagi-lagi kalau dia menyampaikan benda yang salah kepada orang lain walhal kita tak bermaksud begitu pun.

Kita semua sedang diperhatikan.
Hati-hati.

Aku aplikasikan peringatan peringatan berguna ni terhadap rungutan demi rungutan yang sesekali aku ceritakan di sini lah.

Kadang-kadang kita leka. OK silap. Kadang-kadang AKU leka.

Sorry guys. Lepas ni tak ada lagi cerita porn dalam pejabat lagi.

Wahahahah!

8 comments :

qiddas said...

we miss you too. kthnxbye! (cheh, repost.)

word verification of the day: sularb.

Sekilas said...

smpai la ni aku tak add lagi orang2 kat office ni. so aku leh updet pasal office kat status fb..hehehe...

diana sidek said...

oh noe, i mmg x add org office dm FB and rasanye org kat my office x tau kewujudan my blog tp better amik langkah berjaga2 kan?

wd.bandages said...

Saya kena berhati2 sebab ada ramai students. 90% students. Hahaha

Tak berhati2 di blog saja. Sebab blog masih lagi rahsia.

:)

b3n_z said...

owh,aku sgt gigih buat group office & student. selalunye kalo ada yg add aku buh dlm situ terus. status kdg2 tenguk keadaan,aku bg dorg nmpk. selalunye mmg privatela..termasuk jgk gambar2 tertentu. wall pun sama aku private, certain group je boleh post kt wall aku. kuat rahsia tp terpaksa accept fren rekues kang kate aku sombong. hehe...


ni..akak aku dh jupe blog. giler! mana mau lari tah. adeh...

susudalambotol said...

patutlah kau dapat tengok Ariel Peterporn punya video! haha!

fafarafa said...

wahahahha....sbb tu dlm frenlist aku tiada org2 yg berkaitan dengan office aku sekarang. derang mintak pun aku ignore sahaja. ekekekekek

redriben said...

aku setuju! aku tgh alami nya skg nih. diowg salah faham dalm blog aku. sial betul