14.7.10

Perkara Rawak #019 - Blog Sepanjang Zaman

Aku terfikir macam mana kalau satu hari nanti, kalau lah, kalau kalau, umur aku sudah menjejak 40 tahun, adakah aku masih menulis? Adakah fikiran aku masih sama? Adakah aku sudah mula belajar menerima? Adakah aku sudah mula lapang dada?

Adakah gaya bahasa aku sama? Sebab bila aku tinjau balik arkib 2006, aku tergelak sendiri dengan gaya penyampaian aku. Ber'saya awak' pula.

Ala comelnya.

16 comments :

J u l i a 。.゜✿ said...

ya.. masa tu, noe wajib menulis lagi.
maybe akan lebih tentang parenting.
coz anak2 kita membesar dizaman yg sgt mencabar ni.. mesti byk benda yg boleh noe bercerita nanti. =)
lepas tu perangai kita (perempuan) masa tu mesti dah berubah sikit - kuat membebel/berleter.
so blog nanti mesti boleh jadi tempat utk lepas tension.

Jimi & Dia said...

menulis lagi kot. kalau bukan di blogspot pun maybe dah ada web sendiri. gaya penulisan mungkin berubah sedikit ikut peredaran masa dan umur.

KayNisa said...

comel kan kalau baca balik post2 yang lama.. hehe

nizamsani said...

InsyaAllah

nurul nadea said...

or menulis dalam buku..haha..

p/s : andrew bos lama bace tak blog ni? giler ar..

Scott Republic said...

Maybe dear....kalau dah hantu blogging...tapi cabaran ke arah itu memang ada....cabaran masa mostly...ia akan ada up and down....wish you all the best....

Raina Affan said...

nanti tulis misi hari kawen Sabrina plak..

abah dan mak haqq said...

mesti la menulis ya noe...!!! :))

W. Hidney said...

jgn stop walaupun terpaksa pakai awak saya lagi hehehe

yui92 said...

truskan berblog....~~

Pelatt said...

blog juga lah leh baiki bahasa lu.. betul tak? gua rasa nanti pun gua cam lu gak.... mesti gua bahaskan diri gua "atuk"... argghhhh.. fikiran gua agak jauh kedepan.. itu gua tak suka

mak batin said...

yes semestinya. bagaimana pun gayanya, perempuan jomblo mesti tetap wujud punya

wd.bandages said...

btui, dulu bersaya awak saja. tapi entris lama sudah delete.

hentakbelipat said...

mgkin lepas ni ad terbit seketul 2 buku?

NURUL said...

aku pernah terfikir mcm yg ko fikirkan nie lagi tu aku terfikir adakah aku akan layan twitter, facebook bila umur aku makin tua nanti? terfikir2 dari dulu lg

Marsha~ said...

mestilah berubah nyah.. sedangkan sethn dua ni gaya bahasa kite dah berubah. skrg ni dah jadi ibu, lagile lain... hehe