30.9.10

DiGi iPhone 4 Play





13 comments :

yaya. said...

sis, check this :

http://www.ithinkdiff.com/iphone-4-problems_9812/

Ladynoe™ said...

babe, semua benda ada problem kot? :p

Cik Tudung Merah said...

tapi iphone 4 takleh jailbreak....sume applications kene beli.;(

http://www.iclarified.com

vict said...

moga iphone 4 ni benar2 akan menjadi milik mu... moga-moga..

oh ya! akn jadi milikku juga...

budak hijau said...

ntah mana silap...aku tk teruja dengan ipong por....nk dpatkan jauh sekali...cukup cokia yg ada skrg...dh boleh dgr sore ibu di kampung:D

Ladynoe™ said...

how old are you, budak hijau?

budak hijau said...

tolak sepak tendang terajang...dh 22 taun um0..why?

Ladynoe™ said...

wawawa..i wonder why generasi X macam kamu tak minat iPhone. Pernah guna Mac?

budak hijau said...

1 jwpan mudah...saya budak kampung..hehehe yg cnggih manggih tk kena jiwa..huh imac tk penah lg..ipon 3 penah pkai

Pensil Organik said...

oic..entahlah, walau bagaimana canggih aplikasi handphone pun, aku masih guna handphone jenis lama, lebih mudah dan tahan lama kot.

anak aku ganas sangat, nanti habis handphone aku dia buat baling2.

itu pasal aku prefer yg nokia lama.

Lensa Perusak said...

kalau anda pengguna setia credit card, anda tidak akan menghadapi masalah untuk melayan semua aplikasi tersebut. =)

WZulhilmi said...

betul2!!! << Tiba2.. Aku pun baru sedar byk gila apps dekat iphone ni yg menarik2.. sampaikn ko pun tak terpikir wujud apps tu.. cthnya gitar..

Nama Saya Hanee :-) said...

Apa jenis iPhone je mmg best. Aku tak pakai iPhone 4 tp iPhone 3gs pon dah memadai sbrnye... time busan je bleyh layan game, bley browse flickr, ym, fb, skype, period alert, whatsapp (iphone to iphone free), recipe, pregnancy tips and countdown, wikipedia, youtube...senang cite semua dihujung jari. cume kalo bukak safari iphone tak support flash. tp kire oklah kan.. seryes tak rugi pakai, coz aku kaki main game... :-D

p/s : aku doakan ko dpt mencapai cita-cita ko eyh..lagi rajinla ko hupdate blog ko nnt..kim salam fandi. aku kwn lama dier dulu...:-D