29.10.10

Begini rupa-rupanya rasa jatuh dari langit ciptaan sendiri.





















SAKIT.




20 comments :

Organik said...

bangun dan coba lagi

geekz36 said...

somehow aku lambat pikap. ingat page tgh loading, tungu apa benda la nak keluar. nice entry. meaningful.

i would've died if fallen from the sky of my own.

hajaribrohim said...

i like!!!!!

kak ina mail said...

Jatuh dan bangun , jatuh dan bangun itu lumrah hidup.Jangan jatuh , tak boleh bangun terus.

^wirda^ said...

same mcm geekz36, aku pun lampi jugak dok tunggu igt ada gambar loading..hahaha

okeh mmg sakit! sabar je.

sastraboy said...

kita belajar dari kesakitan.

err, itu pun kalau kita dapat lepasi, sakitnya sakit tu.

teruskan mencuba!!

Jiji-Fify said...

entry yang sangat dalam. :)

weed something out said...

haaa..baru tau sesekali ladynoe berfilosopi.

noe, sabrina orite? cuti sekolah nak dekat nih. rasa macam nak kidnap anak orang saja aihh..haha

anaktukangkayu said...

falsafah...falsafah

Legasi Piston Pecah said...

bangun! bangun! bangun!

crayon said...

satu persoalan dan jawapan simple yang sangat bermakna.. :)

budak hijau said...

selagi hidup selagi tu jatuh dtg melawat

Sir Pök Déng said...

so deep

Nobita Sensei said...

aduihhh.

aYuJeLiTa said...

be strong..

Dr.oracle said...

aku tak paham.. langit sendiri nie camne rrr? fizikal ke tak? kalo x fizikal apsal sakit kalo jatuh?

Onelove...Jambu merah warna said...

jtuh dari langit blh mati woo..
tapi lau jtuh dpan org, malu woo.. sakit x sgt, malu jer lbh..uhuk...

miya said...

haha.. paham2lah bangun sendiri. perbaiki diri.

entri terbaru:
ganesh patahkan kerusi dalam kelas

Ayyman Rahim said...

Bangkit, please.

Asidah said...

memang sakit.