4.10.10

Burung Abang Tua

Lelaki di atas menunjukkan KEMALUANNYA kepada seorang gadis yang menaiki LRT dari Stesen Sri Petaling sebelum turun di Stesen Chan Sow Lin. Mangsa sempat mengambil gambar aksi lelaki tersebut sebelum mengirimkan gambar itu Facebooknya.

Awas, kaum hawa! Jika berhadapan dengan situasi di atas, sila maklumkan kepada pihak bertugas di dalam LRT atau di stesen LRT tersebut atau maklumkan hal itu kepada orang yang berada berdekatan dengan anda. GILA!

Dipetik dari emel yang dikirim oleh rakan sepejabat.





28 comments :

Sylarius said...

Aku rasa pakcik tu terlupa nak zipkan seluar dia balik kot. Orang tua-tua ni kadang selalu sangat terlupa zipkan seluar dia balik lepas ke tandas.

Tapi...

Apekehal pakcik ni tak pakai spender? Takkan dengan spender-spender dia sekali pun dia terlupa nak pakai? Berat kes ni.

Lann Shaukani said...

kasi potong!

siggplus said...

trend urban masakini

crayon said...

kalo ada pistol tembak cicak, kasi tembak kat tulur pakcik tu

atulhani said...

pakai kopiah plak tu.. zip dia rosak kot... pastu nk cover, tutup dengan bag... ** kite kena berprasangka baik hahahaha...

lotikus disarimankan said...

Aku pernah nampak.tapi yang aku kena pakcik india.dok cover dengan beg ha.tak kan zip seluar rosak.patut la akak yang berdiri belakang aku mengelabah habis.rupa-rupanya nampak burung gagak.trauma aku jap
T__T

peah @ peps said...

wow..saya sangat terdiam...

Pensil Organik said...

tak sangka, ada jugak yang pakai kopiah buat benda macam ini

Rebelle Me said...

waaaa.. tkot!

cik markonah said...

ada lagi rupanya spisis2 macam ni...aku ingatkan zaman zaman skolah dulu je...haih T____T

eeqa~ said...

haha! kalau zip rosak, xkan kes spender sume masuk mesin kuwt. eysh2! pcik2~ maw trauma 7ari7malam kalau aku yang jadi mangsa. hoho!

aqel said...

maka jgn sesekali keluar rumah tanpa memakai seluar dalam. naya kalau tak perasan zip seluar tak terzip. haha!

susudalambotol said...

Pakai kepiah yang tak bleh blah tuh.

fndrocka said...

ini memang rare..biasanya nampak perempuan tunjuk buah dada je.yg lelaki ni memg pelik.

angkasa said...

YACKS.

raina said...

heh! tote tecit pun maw tunjuk orang!!!

Nor Rimah said...

adoiii.. sakit perut tergelak baca komen raina...

shasha said...

biar benau pokcik neh!

Aziziorama said...

Lain macam pakcik ni. Murah gila dia neeee! Haih!

nisyz said...

terlupa zip seluar? hahahah
org yg tgkp gmbar ni tag 1 of my friends kat fb, dia ckp pkcik ni tunjuk kat non malay girls je (she's chinese). bila budak melayu duduk dpn dia, dia tutup ngan payung tuh. disgusting punya prangai

Fiq said...

apekes tjuk depan non-malay je..

haha

takde semangat 1malaysia lah pakcik nie..!

anem chanim said...

i jupe pakcik ni.tp time tu die pakai kopiah.muke die mmg selamba abesss.sumer org aku txt bgtau ade pakcik gile tunjuk 'tuuuutt'.tp diorg xcaye.haa skang baru diorg tau sape betul :P

pembaris said...

masa duduk asrama dulu,abang senior kleuar jamban dulu baru capai towel yang sangkut dekat pintu..tapi dia belum tua macam pakcik tu

cik senah said...

macam2 hal lahhh.. tunjuk "burung" sama non malay.. haru betoiii.. hehe..

mustahil arr t'lupa zip seluaq..kalau nak tunjuk "burung" ikut bangsa seseorg..!! hahaha


p/s: ngok ngek betoi org tua nieee.. :P

MaR said...

gile....pakcik nape jadik begini...aduhai..

nizamsani said...

haiyo.

Cik Ketam said...

x senonoh pakcik nih .

rabierusdi88 said...

apa la korang ni,
kalo ak jadi kaum hawa,
bnd pertama ak akan buat,
terajang je burung die tu.

baru die tau.

mana taknya, dia dah tayang, seolah2 dia kata:
"tendangla kat sini"