27.12.10

Hujung Minggu #004 - Hai Pantai!



Minggu ni, mak abah bawak Sabrina berkenalan dengan laut dan pantai di Port Dickson. Mak tau awak takkan ingat moment ni, tapi sampai mati mak akan ingat betapa awak gembira pada hari itu. Sayang cinta awak.

28 comments :

mohd fauzan said...

lme tol xdgr cte sbrina
tnye ko kt formspring pn snyp je
hihu
onc da d ank nt pn nk rkm je dtik2 gmbre dgn dy
cant wait 2 hv 1,
she sure hepi each tym ombak dtg,
men tpuk2 air, cmel sbrna
hihu

LS said...

Happynya dia! :)

NURUL said...

sabrina tak nangis pun mandi air pantai. baru smlm aku bawak raina pi pantai sbb ada client nak shoot kat pantai. menangis2 raina tarik baju aku sambil ckp "nanak lah nanak lah"

aku nak gelak pun ada anak dara aku takut air pantai

Mommy 2 Imans said...

lama tak dengar cerita sabrina..:)

Julesness said...

wahhh,,sabrina kecik2 dah makin byk fans. nnt wat blog kejap2 je nk hits ni..hihi..

bareessence said...

sweetness sgt.hopefully when she is big enough, she will be able to love you more than you do. amin. =)

safiyyah osman said...

sabrina syok main air..xmcm baby lain..takut air...

beL cLoud9 said...

wah berani mcm mak nye hehe. comel sgt. t da besar bg dia tgok.hepi sgt.

anna ladycherrie said...

bila besar and tgk vid ni mesti dia touching and rasa nk hug ko noe

Hannah Johary said...

OMG bestnya. Teringin nak ambil video Myiesh macam ni. Tapi dia pijak pasir pun geli. Hahahaha.

Aziziorama said...

Noe. Saya suka baca tulisan Noe mengenai Sabrina. Saya ada adik umur beza 17 tahun. Tahun 2011 dia mula darjah 1. Walau saya lelaki, ego sekelumit tetap ada, tapi bila mengenai kasih sayang, dengan izin Tuhan, hati boleh luluh.

Dulu hati saya keras, ego tinggi, kepala batu dan kuat marah. Bila perhati adik besar sedikit demi sedikit, banyak benda berubah.

Bila baca quote Noe, 'Mak tau awak takkan ingat moment ni, tapi sampai mati mak akan ingat betapa awak gembira pada hari itu.', saya dapat rasa, kalau abang dan adik lelaki saya boleh rasa aman, gembira dan tenang, betapa lagilah seorang ibu macam Noe.

Semoga Sabrina membesar dengan cukup sempurna dengan berkat dan kasih sayang. Amin.

p/s : Saya harap, Noe jangan delete blog ni walau bagaimana hal pun. Harap juga Noe dapat simpan semua yang Noe tulis mengenai Sabrina. Moga bila dah besar nanti, boleh dia jadikan rujukan, bagaimana Noe jaga Sabrina, begitu juga Sabrina jaga anak dia =)

Ms.Lilies said...

hepi dia...
senyum2 saya tgk video ni

marina anakcikbob said...

good la kak..
sebab ada budak2 yang takut dengan ombak n pantai sebab dr kecik x kenal semua tu..

Ayyman Rahim said...

Awwww soooo cute!!

siggplus said...

i smiled throughout this video :)

Love said...

ala bestnye sabrina x takut air!! Doa-doa agar baby saya pun x takut air macam sabrina yg berani itu yea!!

Nrfadlh said...

dah besar dh sabrina. tp mcm sedih je tgk air laut pD yg xberape nak jernih tu.

IEKAN78 said...

she is so cute....she know how to play with the water....suka bila tgk dia tunggu ombak dtg n kena kt dia, she look so happy!!!

my son pulak masa baby takut dgn pantai....bkn je takut bila we all bawak dia dekat dgn air laut tp pijak pasir pon tk nk....but now, dia pulak yg over excited everytime bila pegi pantai, waterfall n swimming pool!!!

Fahreen Fredo said...

rase nak menanges tengok video neh ngan sound klip yang best gile! kena sangat!

sabrina, da besar nanti tengok video neh.. ok sayang?

Fiq said...

trima kasih untuk mak2 sedunia..

seorang mak tetap akan ingat betapa tumbusaran anak2 mereka itu harta yg paling bernilai kan..

lebih2 lagi mak yang ada blog.. mak moden lah katakan..

weed something out said...

sabrina excited gila masa tungguh buih tu mai kat dia.. hahah

mat dan mina said...

comel sgt...

Cikgu Fikri said...

wah..
comel lah budak tu..
huhhuhuh..
anyway, suka lah tgk header blog ni..
unik....
nak followlah.. :)

munster said...

COMEL!budak kecik yang berani!

ikanbilis said...

cute nyee baby...excited dia dengan ombak..
www.siikanbilis.blogspot.com

NaniRostam said...

Teringat masa liana kecik...bawa dia mandi laut......

Eudora said...

Heehe sukenye dier! So chomel! :)

Ashypink said...

sgt manis!=)