3.3.11

Macam-macam ada

Aku percaya pembaca blog aku kebanyakkannya adalah golongan intelektual tinggi. Lebih tinggi dari aku pun ada. Jadi, aku kira, kamu semua memang cukup faham tentang apa yang aku maksudkan dengan ‘connected tot’ sebelum ini.

Kalau nak lebih fun lagi, kamu boleh saja pergi ke www.connectedtots.com.my.

Website tu memang best. Macam-macam ada.

Contoh terdekat yang lagi mudah untuk kamu faham ialah melalui bahagian buku cerita di mana seorang budak lelaki dalam cerita tu, teruja dengan kewujudan serta bagaimana pelangi terjadi.Dan bagaimana Simon belajar apa yang sebuku span boleh lakukan di dalam hidup dia seharian.


Memang best website ni lebih dari jangkaan aku. Selain daripada bahan bacaan maya, dalam website tersebut juga ada tips-tips bagaimana kita, sebagai seorang emak, memainkan peranan untuk menjana perhubungan sel otak anak-anak kita.


Dan….

Sabrina paling suka game! Macam yang aku cakap, dia memang dah tau bunyi anjing macam mana, bunyi kucing macam mana…so yeah, ada game yang best jugak. Bukan main suka dia setiap kali dia dengar bunyi-bunyi hawan dalam game tu.

Paling best untuk golongan mak mak macam kita ini ialah, dalam www.connectedtots.com.my, kita boleh mintak sample susu untuk dicuba sendiri. Di sini aku harap kamu gunakan lah peluang ini untuk bereksperimen sendiri keberkesanan susu ini terhadap perkembangan otak anak kamu.

Macam permintaan aku sebelum-sebelum ni, kalau kamu sudah cuba susu ni, aku harap kamu dapat kongsi testimonial kamu tentang produk tersebut dengan aku, di sini.

Aku tunggu. Sebab aku pun nak cuba jugak. Dan aku akan kongsi eksperimen terhadap Sabrina pulak.

So, kesimpulannya, alamilah sendiri keseronokan sambil belajar dengan anak kamu di www.connectedtots.com.my.

Memang macam-macam ada!



2 comments :

sharEna said...

emm..my Naurah mmg sejak diberi minum FM, Anmum lah yg ditelannya. bkn sbb nk pilih susu mahal ke hape, tp kebetulan masa keluar spital, diorang bg 1 pek susu anmum utk baby. so bile susu bdn belom kuar, bg jelah dia rasa yg itu.

lepas terpaksa campur susu bbrp bulan lepas, Anmum terus jd pilihan. syukur Naurah mmg takde masalah dgn Anmum. ade org anak tak rasi sampai jd sembelit lah cery bery la. lain bdk lain penerimaan perutnya.

xtaulah kebijakkan Naurah skrg ade kene mengena dgn susu Anmum or natural gift or ats sbb2 lain mcm pemberian badam or kismis etc. ramai org ckp dia bijak tp kite pon x pasti sbb anak pertama. xleh nk banding dgn sape2. mmg dia mcm cepat sikit tangkap tp x menjamin dia mmg akan bijak pon dh besar nnti. hihi. lebih2 klu kite tak pupuk minat dia utk belajar mcm dedahkn dengan children education dr awal lagi.

ape2pon Anmum mmg best. connect the tots nie pon mmg sgt best. org Anmum 2 bln sekali msti called tanya mcm2. bagos jugak tuh =)

nurayunni said...

kene cube try la nie...