20.3.11

Sayang Sufiah - #001

Aku ingat lagi mula-mula Razak datang kepada aku.

Dia kata, "Noe, awk yang aku jumpa kat Bank kelmarin, dah kahwin lah. Isteri orang. Anak dua,"

"Nak buat macam mana bukan jodoh kau dengan dia kot," aku jawab.

Razak senyap. Dia rasa masa depan dalam soal jodoh dan pasangan hidup dia semakin gelap. Sebelum ini berkenan dengan anak dara, baru sebulan dua nak masuk jarum, dan dan perempuan tu declare nak bertunang. Lepas tu berkenan dengan Akak Janda Panas hidung seludang, asyik kena main tarik tali. Habis duit Razak beli jambak bunga sebesar taman, anting-anting dan cincin belah rotan. Pun kena rijek. Punya la susah Razak nak get over akak Janda tu. Sekali jumpa awek kerja bank body lentik, bini orang pula.

"So apa the next step? Taknak cuba rampas?" aku saja cuba main emosi dia.

"Gila kau! Nanti kena curah asid kat muka!" reaksi Razak.

"Respond dia kat kau, OK?"

"Dia talkative. Suka buat aku ketawa. Muka tidak lah lawa macam perempuan-perempuan yang aku pernah syok sebelum ni. Tapi, tetek dia besar," Seperti biasa, Razak dan interest-nya.


"Kalau tetek dia besar luaran tak guna beb. Buatnya ada tanda lahir hitam berbulu kat keliling nipple dia macam mana?"


"Turn off, sial kau ni!,"

Tergelak besar sekejap.

"Okay siapa nama dia?"


"Sufiah,"




Bersambung...

12 comments :

LadyRye said...

aku yang baca pun tetiba turn off! kahkahkah..

oh sufiaahhhh!!!

hanys said...

err. boleh plak dia cakap apsal tetek besar tu. tolonglah lelaki.

butangbutton said...

Buatnya ada tanda lahir hitam berbulu kat keliling nipple dia macam mana?"...

hahaha...

redbean said...

cool gile. kau layankan sje laki bercakap porno dgn kau. haha

marina anakcikbob said...

nampaknya saiz tetek boleh membutakan lelaki..
boleh pulak dia bandingkan muka cantik dengan tetek besar.
adoii..

afrohead said...

jahat wo cakap tak elok pasal tetek isteri orang.
hahaha

azwandengkil said...

Semua isteri kena carikan madu untuk suaminya. Setuju?
Baca di blog saya Perlunya madu dalam rumahtangga

ENCIK TIKUS said...

amboi ? kasaqnyaa

oni said...

subjektif beb subjektif

Apple said...

pehh..noty lerr..

mel said...

mmg turn off! haha

aNnAsUe'G said...

tetek wanita bisa membinasakan lelaki.