12.7.11

Hujung Minggu #004 - Tanpa Sabrina

Dah lama sangat tak tengok wayang sebab sibuk berulit dengan Sabrina. Sorry, Nak. Hujung minggu sebelum ini awak tak ikut kami tengok wayang 3D Transformers. 

sedap tak? haha!

membeli belah itu wajibulghunnah.

tak cuba, tak tau.

Bagus. RM18.30 untuk semangkuk kecik yogurt.

Encik encik suami sekalian, lain kali nak potong rambut, ajak lah isteri yang mampu bertindak sebagai imej konsultan. Hehe.

Dinner.

Semoga Hujung Minggu akan datang lebih seronok dan membahagiakan. Amin.







34 comments :

Ilhamny.com said...

aminn..semoga awak tak bersedih lg..makin comel awak skrg..

nuridrin said...

kak noe, cantik dengan tudung mcm tu. :)
and hopefully berbahagia selalu.

O'gosh said...

cantiknya....g dating ye..lama dah saya x buat camtu..

Shima Abd Rashid said...

wah!wah! dating!
Semoga bahagia ye! :)

-icha03- said...

comel comel comel
sukee...!!!!


dah lame x deting dengan incik suami
:'(

Nurul Razak said...

kak nor, sgt comel =)*ini bukan bodek*

mae said...

sebagai encik suami gua agak tersinggung pasal potongan rambut punye isu tu.

Ladynoe™ said...

MAE = hahaha rambut suami aku dah panjang elok dah sebelum ni. dia gatai pi potong pendek. tak hajak aku pulak tu. kan dah senget-senget.

sharEna said...

u look very nice in tudung =) love it.

tutti frutti memang mahal T_T

time dapat bonus baru boleh try kot.

Nasuha Suhada said...

semoga bahagia dan ceria selalu ye kak :)

hanaahmad said...

cantik dan sweet!

the hun said...

muka awak makin sharp bila pakai tudung.. :)

Ayyman Rahim said...

Rasa macam dah lama tak baca ur blog, now dah pakai tudung, alhamdulillah, makin cantik la Lady Noe :)

isabelle said...

wahhh...mcm zaman cinta2 dulu (skrg pun cinta gak kan).
btw noe, u look awesome.

Lady RaRa said...

sedapnyaaaa.....

tuti fruti..berries..transformer 3D... FANDI..eh!

:P

YOUsoF said...

Aminn.. rasa sangat BERBALOI kan makan yogurt segitu dengan harga yang cukup comel..

Rambut lelaki adalah makhota lelaki jugak... ;D

Zizie Zizot. said...

Anggun! And setuju dgn the hun di atas :)

CNK said...

semakin cantek.. macam loving couple gitu. muda ayu cun melecun lagi!!!

jom visit nisa kat sini ye kak jomblo!!


http://pelangichanteque.blogspot.com/

Ateeka Amer said...

taknak cakap Noe cantik. ramai lagi akan cakap begitu.

semoga awak akan terus bahagia. :)

eesyaheera said...

Pretty with hijab! :)

syamsulfitri said...

akak dengan tudung uh,nampak comel and memang sesuai lah dengan akak.

and muka akak nampak sangat macam bukan malaysian.

LisaLisut said...

hi lady noe.i'm one of ur silent reader.tp br hari ni nk komen :)

i sangat suka gaya tudung u.u mmg cantik lah! :)

semoga nt bila lps kawin i pakai tudung i nk pakai mcm ala2 u jugak la bole ye.hehe

Ladynoe™ said...

Lisa Lisut: hye lisa, thanx tau. nak pakai cara apa pun boleh. i pakai bantai2 je tu. heuehuehe.

chiku the chucuru said...

cantik anggun bertudung begitu...

storyteller said...

hi sis...

im happy to see both of u again..

insyaAllah...forever

")

puding roti said...

comey2 hoho

coclincute said...

serius cantik akak pakai tudung..ni bukan nak bodek..alahmdulillah..dah bertudung...dari dulu lagi saya terfikir nak tgk akak pakai tudung..mesti lawa...;p..saya ikuti blog akak dr misi 5 april lg...info sgt best..sy wat reference utk kawin dulu...tq ya...

nur said...

:)

Enchaoz said...

amin! ahah! nk nganjing sikit tulisan tepi tu bleh x?
"Aku menulis tanpa spesifikasi.
Di sini tiada cerita tentang frutti tutti atau apa yang aku makan pagi tadi."
tuh ade tuh tuh tuuuuh!!
ehehehe smoga akak happy selalu! (^_^)

Ladynoe™ said...

Enchaoz: maksudnya aku bukan pergi tutti frutti untuk cerita dalam blog semata.

Enchaoz said...

ahahaha fist time kak noe bls komen sy heheheheh gurau je kak :P

cham's said...

bila mkn eskrim...dedua nampak mcm "notty" frutti HAHAHA

My_Aqeelah said...

dah lama tak baca blog awak. dah bertudung ye. cantik nye :)

mimi fatin said...

cntiknya pakai tudung mcm tu :)