13.7.11

Perkara Rawak #035 - Projek Angker Pejabat.

Selalu stayback lewat di pejabat?


Dua-dua pengecut. Dua-dua kuat main-main. 


16 comments :

the hun said...

KOJAQQQQQQQQ.

Seram aku wei.

kthxbai.

R.R.Z said...

err..terus seram. cuz sy always stayback sampai lewat2 malam..

DiDa said...

takut nye tgk!

akiss ferrero. said...

maaaaaaak! tlg! tatuit! hahahaha

Zumie said...

terkejut ahaha..:)

AsknieAlias™ said...

Macam muka kawan aku As gak nama dia. Hmmmm...

afrohead said...

cilakak terseram jugak kali pertama tengok tadi. haha.

K.I.T.A said...

Noe ko patut letak gambar ko dengan mas n bdk2 dorm anarchy(sorry,kalo salah eja) yang pakai telekung dekat tangga.

hanys said...

Ada dua ek.. Hu..

Ladynoe™ said...

KITA= kau ada gambar tu? aku takde. emel la kalau ada.

-ilyannur- said...

seram ! mcm betol!

cik aletheea : said...

erk..slalu..
tapi switch on sume-sume lampu kat opis bagi ternang benderang ;p

Zulfikar Hazri said...

berderau darah aku kejap...laakkklalalalajjajakakakakakakaka

peej said...

serious scary ok.
tak sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :'(

p/s : verification word untuk kali ini adalah colis. hahha coli yang banyak. ok x kelakar. *cubaan menghilangkan rasa takut*

Bigdaddyz said...

kalau macam ni tak kerja pun tak per...

kaizen said...

pergh... dah nk real da tuh... tmbh CGI komfom real...

*ade bakat la nk jadi pengarah...