18.7.11

Perkara Rawak #036 - Projek Hari Kebangsaan

Usaha-usaha menukarkan projek bosan kepada satu agenda yang lebih menyeronokkan.


Seronok gayanya. Mengalahkan pemilik gelang RM73 juta.




15 comments :

J u l i a 。.゜✿ said...

kaki panjang..
jealous wa tengok. =)

PipiKembong said...

haha best betol gayanya..ngulat ke sis :P

Ladynoe™ said...

pipikembong: hahaha mana ada. suvey tempat nak shooting la. alang-alang.

julia = panjang dan gemuk.

Jazica Albek said...

suka plak tgk gmb ni lame2 :D

Ilhamny.com said...

bkn gelang 73 juta..tapi cincin...kalau gelang, sure lg mahal...oppsss sensitip..hehehe

eesyaheera said...

Gembira betul. Tak gayat ke duk tempat tinggi tu?

weed something out said...

terbaik.

RepublicAku said...

1 time tengok gambar happy gila macam ni...stylo milo...keh3

Cik Ina Do do Cheng said...

pemilik gelang ke cincin RM73 juta tak boleh melompat setinggi noe, tengoklah badan cam mana. kalau dia nak lompat gak, tak pek den nak nolongnya .kah kah

Lady RaRa said...

nak lompat jugak






tapi bukan sekarang


barai penjait aku!

Ladynoe™ said...

Cim ina dong cheng: hahah saya punu lompat tak tinggi mana. Tak sampai 2 cm dari tanah tu ha.

Meck said...

ayat last tu tak blh blah ahahaha

kaizen said...

pic yg no 1 tuh kn.. yg baju biru tu mcm sepak bola la... hehehe

latest entry Bila menderma biar ikhlas... & Urban-or-Disaster

Ayyman Rahim said...

Gambar pertama stylo gilaa. Very the KL. Haha. Pemilik gelang RM73 juta tu taknak labur untuk rambut dia ke eh? Terfikir je.

kudozu said...

bestnya rooftop!!