25.9.11

Perkara Rawak #038 - Janda Baik

Entah dari mana datangnya nama Janda Baik. Tapi secara keseluruhannya aku gembira dengan keberadaan aku seharian di sana bersama kenalan blogger baru yang baik dan manis manis belaka. Terima kasih Nuffnang,  akan segala peluang yang ada. Baru lah rasa macam ukhwah sikit dunia berblogging ni.


Walaubagaimanapun tetap kecewa sebab bateri kamera tak tahan lama. Babak terkinja-kinja semuanya tak sempat nak rakam. Terpaksa tebal muka mintak kawan-kawan email gambar serba sedikit walau aku tahu, kalau aku, aku pun malas. Hehehe.

Wey, tapi tolong la...eh?

7 comments :

kaizen said...

ouh.. ni yg tweet smlm tu ek??

*best nyer nuff ajak join event...

naziyatul fatihah said...

bestnya...
nk pegi jugakkk

Lady RaRa said...

huh!

aku tunggu tempat baru nama Duda Macho baru aku pi!

Ashypink said...

Aku pon baru lepas team building kat sana! pegi Saufiville
tak? Subhanallah..indahnya ciptaanNya :)

ShilaShower said...

Cik Puan Nur gorjes, sila lah email gambaq barang sekeping dua utk I yang maha pemalas nak amik gambaq that day. *Hachummmm!!* Hidung masih out -____-"

Gambar gorjes kita lepas makeup Victoria Jeksen ada? :P hahahah

mommaholicSURI said...

Setelah mengenangkan yang you telah bertungkus lumus jadi official photographer amik gambar pokok2 yang terbelit lidah nak sebut that day, i sudikan diri i hantar gambar2 you yang gojas itu. Nanti i e-mail k. haha :)

SECRET IN THE HEART said...

Seronoknya dapat pegi jalan-jalan....he...he...


http://secretissecret11.blogspot.com/