16.10.11

Hujung Minggu #005 - Wadi Hadramawt


Bagi menghilangkan rasa bersalah dengan anak dan suami sebab aku terpaksa kerja pada Sabtu dan Ahad, minggu ni aku belanjalah mereka makan makanan Arab di Wadi Hadramawt.

Wadi Hadramawt terletak di Jalan Ampang, berhampiran Ampwalk. Tidak ada apa yang kebabo sangat di Wadi Hadramawt ini kecuali makanan yang sedap dengan kuantiti yang berupaya mengenyangkan sehingga tahap "nak bergerak pun malas."

Ok, layan gambar




 Lamb Mandy RM24

 Kebab Kash Kash RM18

 Awesome Hadramawt Mix Grilled RM31

 Dari Kiri; Cocktail RM11, Lemon Juice RM9, Arab Tea RM4.


Sudah tentu, aku akan datang lagi. Banyak lagi makanan diorang yang aku tak rasa lagi. Termasuk lah lelaki arab kacak yang sentiasa dengan senyuman mesra. Hiks. :P

Update: Nasib baik aku simpan lagi resit. Gatal la u'olls ni. 




10 comments :

NaD said...

kalau pegi takkan pernah fail order lamb madghout. sedap hingga menjilat siku kambeng. haha

RepublicAku said...

rasa macam best je ni...

dark said...

camne pricing die eak??...

ok x?

=)

i would b glad that if you stated some price..=)

Fadilah R. said...

mmg bercita2 nak pi sini sejak tgk nona shooting kat tpt ni long time ago. carik dgn hubby kat area klcc hampeh tak jumpa. tetiba ternampak tepi jln ampang tu tp time tu xde singgah. soonnn.

cik fara said...

sedap2. tapi saya makan kat hadramawt JB lah. :)

cujen said...

comel gile gambar fandi ngan sabrina kat atas tu... serupa!

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

sure harga dia kebabooo nih..

cahya indah said...

ohh nak tau the price jugak..

Laila Majid said...

layanan die terbaik :)

ginaazman said...

suka..suka..suka..i memang suka makan..tie nak pie lah thank buat info pasal tmpt nie..;)