24.10.11

Hujung Minggu #006 - Hari Keluarga

Aku tak dapat pergi OctTwtFest, KL Vintage Fest dan Majlis Hari Lahir Fahri sebab dah letih dengan yang ini lah. Sambutan Hari Keluarga tempat aku bekerja. Konsep sama sahaja. Keluar dari rumah dan bergaul sakan dengan kawan-kawan. Cuma kali ni tak se-cool kamu yang pergi ke event-event yang aku sebut tadi lah.

Ini lah Sambutan Hari Keluarga pertama setelah 5 tahun aku di dalam dunia pekerjaan. Sebelum ni kerja dengan agensi kecik je. Mana lah nak merasa semua ni. Itu yang beriya nak pergi tu. 



Satu-satu sebab Sabrina tertarik nak lepak lama kat abang badut ni ialah kerana abang badut tersebut guna musik latarbelakang Angry Bird. Ekeleh.

Di apit anak-anak dara comel.

Gembira tanpa motif.


Beratur nak main game.

Fenomena perundum mood. Tanah becak teruk. Nasib baik aku pakai kasut.




Sebahagian doorgift yang kami dapat. Yang ni je boleh dikatakan berguna. Yang lain semua sampah buat main anak aku je.

Sambutan Hari Keluarga tempat aku bekerja ni di adakan di Taman Antarabangsa Bukit Jalil. Secara Keseluruhan tidak lah best sangat. Nasib baik ada corumn. Kalau tidak mati kutu juga. Boleh pulak panggil artis macam Liena Hangat. Memang perform depan bangku kosong lah kau.

Apa pun aku harap hari minggu yang mendatang lebih membahagiakan.

Ktnxbye.

11 comments :

dark said...

akak jomblo..
anda mmg lawa...

muke hasbend pn same..sweet je..lg2 part idung!..=)

hehe....

rafidah said...

la..belakang umah aku je. patut lah sabtu aritu bising bukan main taman tu. macam ada familiar face lah kat anak2 dara yg mengapit kau tu. tak sangka kita share kawan!

Wun said...

i was there pagi tu..
tp dtg joging.. hehehe

blog ibu amanda said...

salam kenal..
jg lupa follow blog sy blk tau :)
tq

mommaholicSURI said...

you!! kalau i tak kenal you kan, sah i ingat you ni kategori anak dara jugak tau. Meletop!!! :)

butterflyana said...

Hye sis :)


Dah lama saya follow blog akak nih tapi jadi silent reader aje tak pernah singgah komen pun ni tetiba mengigau nak komen..hehe


p/s : kakak sangat sweet ok!

J u l i a 。.゜✿ said...

noe hotmama !
noe dah kurussssssssssssssss !!! =D

Fara said...

Teringat entry ko tentang 'kau cantik tp badan besar'.

Aku rasa ko cantik dan badan ko adalah ok (atau ko diet keras? bentuk badan ctk adalah perasaan duniawi - ceh, berlagak hebat aku)

Aku suka family day yg meriah mcm kat atas. Aku rs mcm aku nak msk gak dlm family day tu.

Ladynoe™ said...

FARA = tak aku memang besar.

mint_pudina said...

salam noe,
besar pun still cantik.
rilek ah.
i've seen u live!
=)

nqr said...

bibir sabrina tuh ori ke? ekkekeke.. cantik besar nanti sabrina pakai lipstik nih.. sebab bentuk bibir dia cantik..