12.10.11

Wordless Wednesday?


Sabrinastagram

Dah nak masuk 2 tahun anak mak. Hari hari ada je benda nak buat mak ketawa. 


12 comments :

abah dan mak haqq said...

Sabrina comel tauuuuuuuuuuuuuuu...
pipi geboooo...
molot seksi woooooooo
aunty gerammmmmmmmmmmmmmm....

paling tak boleh blah gambar kat dlm troli tu...
sampai tertido mek tu tunggu maknya shopping..

paling tak boleh blah no 2 adalah..
yang tertido kat sofa tu..

paling tak boleh blah..
isk, semua tak boleh blah lah...!!!! <3

LS said...

gigit pipi anak ko boleh kak? :D

-icha03- said...

alahai
cepat betol masa berlalu
rasa macam baru je kenal awak

sabrina,
selamat bakal berumur 2 tahun!!
mak awak mesti dah prepare macam2
untuk befday party awak..!!

enjoyyy...!!!

Liz Ard 27 said...

tak sabar nak melahirkan jugak..!

hanaahmad said...

alaaa..comelll!!!!

kiranajoe said...

Seronoknya ada anak.Doa ibu makbul, apa kata kalau awak doa kita dapat anak cepat2. hehehe

dobot said...

Rambut dia mahal! Hihi :)
Omeyy angat iyee XD

mommaholicSURI said...

I paling suka gamba dia yang first tu!!!!!!! ahahaha. Comel gils!!

Semua gamba-gamba you sangat Art, babe. mahal-mahal nilainya. Post banyak-banyak lagi k :)

eiyra'z said...

sabrina sempoi mcm mak dia juga..even aku kenal ko dlm blog jer..tp aku sgt enjoy baca blog-blog ko terutama misilimaapril tu...
dah dekat 2tahun pun sabrina..nnt mak kamu tentu rindukan kamu semasa kamu bayi...

zonejb said...

selamat sejahtera En/Cik/Tuan/puan. kami telah mewujudkan 1 blog iaitu SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA. kami masih baru lagi di sini.maka kami masih mencari lebih banyak lagi blog-blog untuk di masukkan kedalam blog kami. untuk permulaan blog En/Cik/Tuan/Puan telah terpilih dan telahpun di masukkan kedalam blog kami. oleh itu kami meminta jasa En/Cik/Tuan/Puan untuk memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan. di sini kami sertakan link blog kami iaitu:-

http://bloglistmalaysia.blogspot.com/

kerjasama En/Cik/Tuan/Puan amat kami hargai
sila maklumkan kepada kami sekiranya En/Cik/Tuan/Puan telah letakkan link blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan

terima kasih

cujen said...

cute gile!!!! bila la turn sy pulak ni..haih!

Tulus Sweet said...

rambut dia....natural! :)