23.11.11

Berita baik untuk pengguna Celcom – Samsung Galaxy Note memang terbaik!

Nota: Advertorial


Dalam dunia yang serba canggih kini, boleh dikatakan kebanyakan kita dah terikat dengan keperluan untuk memiliki gadjet untuk kemudahan kita berkomunikasi, berhibur dengan muzik, camera dan banyak lagi.

Aku percaya dengan adanya gadget gadget sebegini, kita akan lebih berasa senang dan selesa tatkala di dalam situasi yang memerlukan.

Apa yang lebih baik lagi ialah kita tak perlu lagi susah susah membawa telefon, tablet, kamera setelah kehadiran Samsung Galaxy Note, satu satunya telefon pintar yang dikombinasikan dengan tablet!

Kini dengan Samsung Galaxy Note, kita boleh bertalifon, berinternet, menulis nota, main game, layan muzik mp3 apatah lagi merakamkan saat berharga dengan kamera melaluinya.

Pada 11 NOVEMBER 2011 yang lepas, CELCOM telah melancarkan Samsung Galaxy Note di beberapa tempat terpilih Malaysia. Seperti yang kebanyakkan orang mungkin sudah tahu, Samsung Galaxy Note adalah satu-satunya gadget yang menggabungkan kesemua gadget keperluan masakini yang sangat best, kerana;


  • High-speed performance dengan Android 2.3 Gingerbread. Siap ada 1.4GHz dual core lagi.
  • Skrin besar dijamin puas hati 5.3 HD super AMOLED.
  • Senang nak menulis apa-apa nota dengan S Pen Stylus.
  • Rakam detik detik berharga kamu dengan built –in camera 8MP dan kamera hadapan 2MP.
  • Berupaya untuk menyimpan segala data keperluan kamu di dalam 16GB memori dalaman dan boleh di upgrade ke 32GB!




Kini Samsung Galaxy Note boleh di dapati dengan harga serendah RM1,368 melalui Celcom Exec. Kamu boleh daftar pakej Samsung Galaxy Note melalui pelan yang sangat menarik.


Aku percaya kamu semua tahu Celcom adalah telco yang menawarkan liputan network yang terluas di Malaysia dengan kualiti terbaik. Jadi apa tunggu lagi?

Dapatkan maklumat lanjut mengenai pakej Samsung Galaxy Note dengan Celcom di http://www.celcom.com.my/smartphones




p/s: Rasa macam nak beli Samsung Galaxy Note la pulak. 

7 comments :

ay_yusof said...

Waaa.... baru je beli Galaxy S II. Yang ni lagi murah dari S II kan? *sobs* *cek balance hutang kad kredit*

Rhona Rozlan said...

Ni Ladynoe ke customer service Celcom ni?

nadcantek said...

mmg best gile tengok Samsung Galaxy Note ni. adik ipar dah beli satu..mau gak tukar ni

Liz Ard 27 said...

boleh percaya ke versi ni? samsung tab dgn galaxy agak teruk la dapat kondeman dari pengguna-pengguna..especially bab battery yang sgt teruk drain..kalo ko bli, boleh up kan ko punye pendapat pulak ek..

Legasi Piston Pecah said...

harganya pon boleh tahan...

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini (:

Blog yang sgt sesuai buat PENCINTA HANDBAGS! Banyak handbags menarik dan tips berguna.

Lawati kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM (:

MaszLaVista said...

I br lps sign up dgn celcom pavilion n now reply ur post using my samsung galaxy note..mmg best n superb yooo! .