23.12.11

Masa depan itu rahsia.

Faridah Noor - 1995

Dulu, aku selalu rasa takkan ada lelaki nak kat aku. 




28 comments :

rekbing said...

sekarang dah cantik.

khairina said...

Maybe semua perempuan akan rasa mcm tu kot. Hakikatnya, Allah shja yang tau. Alhamdulillah.

cujen said...

sekarang ni cun gileeeee kot. hehehe

syakila_purple said...

Subahanallah, aku nak kutuk, tapi ITS YOU BABE! hahaha.

syakila_purple said...

oh last. patutla ko jenis paranoid pasal berat badan. drpd kecik kot. sama la kite kan.

syakila_purple said...

dan lastly, post ni buat aku rasa macam nak gali balik album lama,lepastu post jugak.

Mymie Sein said...

Ye la kan..Ingatkan dulu tah kawin ke tak kite nanti.. Dulu saya orang semua kutuk papan lapis la, bini popeye la..

peej said...

hahaha.
omg aku dulu pun mcm ni. darjah 5 macam tu.
gaya rambut sama.
baju jugak hampir sama.
if pakai t-shirt purple beverly hills 90210 (coll abis tu). padankan ngan tracksuit purple jugak. memang takda siapa nak pun. tsk.

myra abdullah said...

hukhuk.teringat time sekolah rendah dulu..
badan cm belon!!
huhu..malu nk pakai bj chantek2.
asyik pkai bj hiphop jep.

ak yuyunz said...

haha. memang memang.. kat sekolah dulu pakai baju hiphop je.. labuh labuh.. nerd giler..

cik aletheea: said...

skrang nampak mcm anak cina..ehehhehe

marina anakcikbob said...

budak2.. biasa la.
mana ada yg cun.
tunggu masuk 15 tahun ke atas.
haaa baru la start nak jaga penampilan.
baju sekolah renyuk sikit pun dak kecoh sekelas. kan, kan, kan..

Lady RaRa said...

aku pun buruk gak time-time baligh tak baligh ni.

dah la asik rotate baju kakak-kakak aku. dengan muka berminyak. pesen rambut tah hapa-hapa.

sejujurnya time ni jangan harap la nak buleh jumpak gambaq aku. semua aku sudah musnahkan

warghahahahaha!

Azizah Alwi said...

sungguh ramai manusia mempunyai nama yang serupa.Adakah ini satu kebetulan? =)

kueh bakar said...

budak-budak masa kecik tak cun..bila besar cun...

budak-budak masa kecik cun..bila besar tak cun...

ye.takdir itu rahsia.

sandel tu memang klasik...lama-lama dia koyak kat bawah melekung, takpun haus tapak, boleh jatuh tergolek.keh.

♥CIK SHA♥ said...

eh?pesyen rambut aku masa kecik2 dulu..haha..

aku pun pernah rasa apa yg ko rasa tu noe..sedih..T_T

Anoneemus™ said...

Masa kecik dulu saya cun. sob sob.

weed something out said...

hehehe.. masa kecik dulu saya pendiam.

Miss Ff said...

Ya Allah, dulu saya pon mcm n jgk kot... Suka pakai t-shirt sama camtu jgk, xtau nak pkai yg style2. Bentuk badan pon sama camtu jgk.. Masa tu mmg my level of confidence was very low. Alhamdullilah, skrang dah kurus skit hehe. Tapi perasaan rendah diri kadang2 masih ada sampai sekarang

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

hahah.lawak.pernah jgk rasa mcm tu.. :) tpi bile dah besar,boleh pk,kita semua ni cantik & ada rupa,manusia ciptaan Allah S.W.T :)

Liana Ezzana said...

BAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHH

mohd fauzan said...

i doubt ur past
hihu

Mak Beruang said...

sekarang? Swan menawan

AzNuRuL AzMaN said...

dulu org panggil saya macam anak keling..sekarang org panggil saya anak angkat/anak pungut sebab saya paling cerah..dengki ke hapa..tula dulu suka mengata org kan..sekarang org yg mengata tu macam keling..

misskandorian said...

no doubt...skrg mmg cun....

Shuhada Shah said...

Aku pun pikir takde orang nak tapi..Alhamdullilah..

lucky is my name said...

nostalgik..

da besa lawa gilak

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh..ms kecik rsnya sy lagi comel dr noe tp bila dh besar ni noe lg lawa dr sayalah haha